Red mijn familie van de dood

Red mijn familie van de dood

Ik help mijn familie in Gaza

 

Hallo allemaal, ik wil jullie hulp om te redden wat er nog over is van mijn familie en hen uit de Gaza-oorlog te halen. Of zelfs een plek vinden om te wonen nadat ons huis was verwoest. Honderden familieleden kwamen om, en sommigen van hen bleven bijna twee maanden onder het puin liggen. Tot nu toe weten we niets over hen. Ze vermoordden mijn oom (de broer van mijn moeder), mijn neven, de kinderen van mijn tante en veel van mijn familieleden werden vermist, mijn kennissen en buren, ons huis en alle huizen van mijn familie werden verwoest. Het dorp waar we woonden werd volledig verwoest. Er stond geen huis meer in. Er was geen plek meer om te wonen. Mijn familie woont nu op deze drukke plek en ze lijden onder extreme kou en honger als gevolg van de onderbreking van de elektriciteit. water en voedsel. Ze lijden aan ziekten als gevolg van een gebrek aan gezond voedsel. Er is geen voedsel te koop, en als het wel beschikbaar is, stijgen de voedselprijzen vijf keer of meer dan voorheen. Er is noch werk, noch enige bron van inkomsten om eventuele basisbehoeften te kopen. Ik woon in België en kan al een aantal dagen geen contact met hen opnemen en ik weet niets van hen. Ik ben vorige maand bevallen en kon het pas een paar dagen later aan mijn familie vertellen. Vier maanden lang voelde ik constante angst en ongerustheid over hen. Ze leven in voortdurend gevaar en angst. Niemand kan deze situatie tolereren. Als je je afvraagt ​​waarom al dit geld, dan... De kosten voor één persoon om Gaza te verlaten en naar Egypte te gaan bedragen $5.000. Ik vraag u om mij te helpen herenigen met mijn familie, omdat ik ze al een hele tijd niet meer heb gezien.

Helaas dwong de Israëlische bezetting vandaag, 10 februari, mijn familie het gebied te verlaten onder bombardementen en in het bijzijn van soldaten en tanks. Mijn familie woont in tenten in het licht van het koude weer.

Dag honderdvijftig van de oorlog, en in het licht van de hoge prijzen van eten en drinken, het ontbreken van enige bron van inkomsten en het ontbreken van enige hulp, wil ik jouw hulp om geld in te zamelen om mijn familie en vrienden van voedsel te voorzien Omdat de maand Ramadan nadert, lijden ze ook onder een tekort aan voedsel en medicijnen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-02-2024 gestart
788x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rania Alnajjar

Rania Alnajjar

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-02-2024 gestart
788x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog