Red Ymir, onze dappere strijder

Red Ymir, onze dappere strijder

Help Ymir met zijn strijd tegen nierfalen en leishmania

 

Drie jaar geleden werd Ymir, onze prachtige Saluki, geboren onder de brandende zon van Qatar. Zijn reis van overleving begon daar, maar het was pas toen hij ons gezin vervoegde dat zijn ware strijd begon.

Nog geen jaar in ons midden, en onze geliefde Ymir stond al voor de grootste uitdaging van zijn jonge leven. Wat begon als een normale dag, eindigde in een race tegen de klok toen hij ernstig ziek werd. Na een hartverscheurende diagnose van nierfalen, veroorzaakt door leishmaniasis en ehrlichia, stonden we voor de moeilijke keuze over zijn toekomst.

Maar opgeven is niets voor ons, noch voor Ymir. We zochten de hulp van de beste dierenartsen aan de Universiteit Gent, waar Ymir een intensieve behandeling begon tegen zowel nierfalen als leishmaniasis. Hij onderging een bloedtransfusie wegens bloedarmoede en begon een moedig gevecht terug naar gezondheid, ondanks de grote tegenslagen.

Vandaag de dag is Ymir meer dan een hond; hij is een symbool van veerkracht en doorzettingsvermogen. Elke week ontvangt hij injecties voor het aanmaken van rode bloedcellen , die essentieel zijn voor zijn herstel, elke injectie kost ongeveer €70. Elke dag toont hij ons wat het betekent om te vechten voor het leven, om elke uitdaging met waardigheid en moed aan te gaan.

Maar deze strijd is niet goedkoop. De rekeningen zijn opgelopen tot €7.000, een bedrag dat ons financieel zwaar belast. We wenden ons tot u, onze gemeenschap, onze familie, onze vrienden, om ons te helpen deze onverwachte last te dragen. Elke bijdrage, groot of klein, zal ons helpen om Ymir de zorg te bieden die hij nodig heeft om door te gaan met zijn verbazingwekkende herstel.

Samen kunnen we Ymir helpen op zijn weg terug naar gezondheid. Samen kunnen we laten zien dat liefde, zorg en gemeenschap het verschil kunnen maken in het leven van een wezen dat vecht voor elke nieuwe dag. Steun ons, steun Ymir, onze dappere strijder. Laten we hem de toekomst geven die hij verdient!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-03-2024 gestart
3102x bekeken

Actie georganiseerd door:

Melisa Kacmaz

Melisa Kacmaz

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-03-2024 gestart
3102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden