Red zwerfkittens, omgeving Jabbeke/Brugge/Oostkamp

Red zwerfkittens, omgeving Jabbeke/Brugge/Oostkamp
Bo Madoc

Help ons zwerfkittens te redden en te verzorgen voor een betere toekomst. Jouw donatie maakt het verschil!

 

Beste mede-dierenvrienden,

Stel je eens voor: een klein, hulpeloos kitten dat ronddwaalt op straat, zonder een warme plek om te slapen, zonder de zorg en liefde die het zo hard nodig heeft. Dit is helaas de harde realiteit voor talloze zwerfkittens in Jabbeke en omstreken. Maar gelukkig is er hoop - het Kittenhuis staat klaar om deze kwetsbare wezentjes een tweede kans te geven.

Helpen jullie ons te steunen in onze missie om deze zwerfkittens te redden en te verzorgen? Jouw donatie maakt een wereld van verschil. Met jouw bijdrage kunnen we voeding, medicatie en de benodigde zorg bieden die deze kittens nodig hebben om gezond en gelukkig op te groeien.

Het nieuwe kittenseizoen staat voor de deur en onze capaciteit wordt op de proef gesteld. Maar met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel kitten zonder liefde en zorg hoeft te zijn. Samen kunnen we levens redden en een verschil maken voor deze kleine wezentjes die onze hulp zo hard nodig hebben.

Steun het Kittenhuis vandaag nog en help ons om een veilige haven te bieden voor zwerfkittens in nood. Jouw donatie maakt een wereld van verschil en geeft deze kittens een kans op een gelukkig leven.
 

Met hartelijke dank,

Team Kittenhuis

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-03-2024 gestart
645x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Kittenhuis Jabbeke

Kittenhuis Jabbeke

Actie georganiseerd door:

Bo Madoc

Bo Madoc

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-03-2024 gestart
645x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden