Reinout zijn fiets was zijn 4 de gezinslid nu is deze gestolen !!

Reinout zijn fiets was zijn 4 de gezinslid nu is deze gestolen  !!

Ik hoor jullie al denken een fiets ? ja maar niet zomaar een fiets, een romantische elektrische buitenlucht taxi op 2 wielen.

 

Ik hoor  jullie al denken, een fiets ? nee gulle gevers niet zomaar een fiets. Mijn Artistieke goede vriend Reinout Dewulf belde me gisteren op en ik hoorde meteen de trilling in zijn stem. 

Reinout was zijn fiets gestolen in  Gent. Dit was uiteraard niet zomaar een fiets, Reinout is een erg bewuste man die geniet van kleine dingen zo was het voor hem  een evidentie om zijn vervuilende wagen in te ruilen voor een mooie elektrische fiets de vervanger van menig auto ritten de ontsnapping uit onze drukke maatschappelijke wereld en hét vervoersmiddel op de meest romantische uitjes. Het zwarte elektrische paard van zorro noemde hij hem soms. 

nu valt mijn vriend plots in een zwart gat, hoe moet hij verder zonder zijn elektrische paard  op 2 wielen. 

Geen Reinout zonder fiets, geen sint zonder zijn pieten.

graag had ik via deze crowdfunding een nieuwe fiets voor Reinout gefinancierd. zo zou mijn maatje zich terug autonoom kunnen verplaatsen en zijn eindeloze fietstochtjes verder kunnen zetten

(alles boven het doelbedrag wordt gebruikt om gratis trackers uit te delen aan mensen met een fiets, zodat deze hun trouwe ros altijd terug kunnen vinden)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-03-2023 gestart
685x bekeken

Actie georganiseerd door:

matijs Claeys

matijs Claeys

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-03-2023 gestart
685x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog