Rijden naar Herstel: Help Tom zijn brommer repareren

Rijden naar Herstel: Help Tom zijn brommer repareren

Help Tom, een hardwerkende student die afhankelijk is van zijn brommer voor vervoer.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Tom, een toegewijde en ambitieuze student, vertrouwt op zijn brommer om naar de universiteit, zijn deeltijdbaan, en vrijwilligerswerk te reizen. Onlangs was hij betrokken bij een ongeluk waarbij zijn brommer zwaar beschadigd raakte. Helaas dekt zijn verzekering de kosten van de reparaties niet volledig, en de geschatte herstelkosten bedragen €2000, een bedrag dat ver buiten zijn financiële bereik ligt.

"Rijden naar Herstel" is een initiatief om de gemeenschap bijeen te brengen en de financiële middelen te verzamelen die Tom nodig heeft om zijn brommer te repareren. Deze brommer is niet alleen zijn vervoersmiddel maar vertegenwoordigt ook zijn onafhankelijkheid en vermogen om bij te dragen aan zijn gemeenschap door vrijwilligerswerk.

We vragen iedereen om een bijdrage te leveren, of het nu gaat om een financiële donatie, het delen van Tom zijn verhaal binnen je netwerk, of door aanbiedingen om te helpen met de reparaties indien je over de juiste vaardigheden beschikt. Elke actie van vriendelijkheid, groot of klein, zal Tom helpen zijn mobiliteit terug te krijgen en zijn dagelijkse verplichtingen zonder onderbreking voort te zetten.

Dit is meer dan alleen het repareren van een brommer; het is een kans om te laten zien hoe een gemeenschap samen kan komen om een individu in nood te ondersteunen. Door Tom te helpen, geven we hem de mogelijkheid om zijn educatieve en professionele doelen na te streven zonder de extra stress en beperkingen die komen kijken bij het verlies van zijn belangrijkste vervoersmiddel. Jouw steun kan echt het verschil maken voor Tom in deze uitdagende tijd.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-03-2024 gestart
53x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tom Anas

Tom Anas

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-03-2024 gestart
53x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog