Rob en Sophie in Nood

Rob en Sophie in Nood
susi sulaiman
Deel deze actie via:

7 maart gaat de gemeente hun woonplek verwijderen en de kosten verhalen ze op hen! Dan zijn zij DAKLOOS😢

 

Ik ben compleet ontdaan…verdrietig en gedesillusioneerd omwille wat een vriendensetje van mij mee maakt!

Twee jaar geleden kochten (dmv lening) zij zichzelf een verwaarloost stukje grond aan in een prachtig buitengebied ergens in Nederland, grenzend aan bos…andere zijde weides maar de plek werd al járen als dumpplek gebruikt voor afval…witgoeddump….hang jeugd die overlast veroorzaakte etc! De plek werd geschoond en zij plaatsten er voor zichzelf een klein bescheiden oude chalet achtige sta caravan, plaatste een compost toiletje, zonnepaneeltje, paar kipjes ed! Zelfvoorzienend zijn en creëren was en is hun motto! We vragen niets van het systeem, we nemen niets van het systeem, we zijn op onszelf aangewezen zo was t idee en ik mocht daarvan vanaf dag 1 getuige van zijn…heb ze in bescheidenheid geholpen waar nodig en nam bijzondere zaadjes, boompje ed voor ze mee en zij voor mij en gezamenlijk droomde we mooie dromen! De grond raakte in No time in een evenwicht waardoor er plots hermelijntje verscheen en andere prachtige dieren…t leek en ís een droom…. De overvloed aan eerste oogstjes legden zij neer aan de weg voor mensen om mee te nemen voor NÍETS!

DE GEMEENTE…was t er niet mee eens…er zit geen woonbestemming op bleek later en ik zal de details weglaten want t is een schrijnend verhaal geworden! 

7 maart wordt hun onderkomen verwijderd! Ze hebben geen inkomsten en hun centen zijn door kleine investeringen op de locatie verdampt! Dus zelf de stacaravan verwijderen is geen optie…daar de kosten ook enorm zijn ed. Níets om op terug te vallen én de immense kosten van verwijderen verhaalt de gemeente op hen…. Wat een droom leek…is op een ongelofelijk drama uitgelopen! 

Ik hoop zo enorm….dat er mensen zijn…die dit verhaal in t hart voelen ❤️🙏 enorm bedankt namens Rob en Sophie…
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-02-2023 gestart
690x bekeken

Actie georganiseerd door:

susi sulaiman

susi sulaiman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-02-2023 gestart
690x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog