Samen Sterk voor Autistische Kinderen

Samen Sterk voor Autistische Kinderen
Wij zorgen voor elkaar

Ondersteun autistische kinderen en ouders voor beter onderwijs en welzijn.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Samen voor Autisme: Een Oproep tot Ondersteuning voor Kinderen én Ouders

Autistische kinderen verdienen een onderwijsomgeving die hen omarmt en ondersteunt, maar te vaak worden ze geconfronteerd met onbegrip en ontoereikende ondersteuning op school. Het standaard lesaanbod sluit vaak niet aan bij hun unieke behoeften, waardoor ze zich niet begrepen voelen en moeite hebben om zich te ontwikkelen. Als moeder van autistische kinderen begrijp ik deze uitdagingen maar al te goed.

Thuisonderwijs biedt een alternatief, maar het is een uitdaging die niet licht opgevat moet worden. Als autistische moeder geef ik nu zelf thuisonderwijs aan mijn kinderen, en ik zie steeds meer ouders die hetzelfde doen. Maar te vaak staan ze er alleen voor, zonder voldoende ondersteuning en middelen om hun kinderen te helpen gedijen.

Daarom roepen we op tot steun voor initiatieven die deze gezinnen ondersteunen. We hebben lesmateriaal, educatieve uitstappen, huishoudelijke hulp, emotionele ondersteuning en financiële bijstand nodig. Samen kunnen we een inclusievere en ondersteunende omgeving creëren voor autistische kinderen en hun families.

Doe met ons mee en steun onze missie voor een betere toekomst voor autistische kinderen en hun families. Laten we een veilige plek creëren waar ouders die thuisonderwijs geven aan autistische kinderen samen kunnen komen, waar creatieve therapie beschikbaar is voor autistische mensen, en waar therapiedieren een belangrijke rol spelen op ons land. Samen kunnen we een verschil maken en een wereld bouwen waarin elk kind de kans krijgt om te bloeien.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-01-2024 gestart
89x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wij zorgen voor elkaar

Wij zorgen voor elkaar

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-01-2024 gestart
89x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden