Samen Sterker: Een Toekomst Bouwen voor Keniaanse Kinderen en Jongvolwassen

Samen Sterker: Een Toekomst Bouwen voor Keniaanse Kinderen en Jongvolwassen

Jouw bijdrage geeft hen het broodnodige startkapitaal voor een zelfstandige toekomst op te bouwen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Afgelopen jaar heb ik het voorrecht gehad om een bezoek te brengen aan Kebene, een weeshuis in Afrika dat een veilig thuis biedt aan vele kinderen die anders misschien verstoken zouden blijven van liefde, zorg en educatie. 

De ervaring heeft mijn hart geraakt en mijn vastberadenheid om een verschil te maken versterkt. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, ben ik vastbesloten om een steunactie te starten voor de kinderen van Kebene en ook voor de oudere jongvolwassenen die op het punt staan om op eigen benen te gaan staan. 

De realiteit is dat er onvoldoende jobs beschikbaar zijn om jongvolwassenen aan werk en een inkomen te kunnen voorzien. Met geluk kunnen ze zich één maaltijd per dag permitteren. Veel jongeren hebben de droom om een zelfstandige zaak te starten om zo zelf hun geld te verdienen. Ik heb veel potentiële ideeën gehoord maar helaas hebben ze geen geld om te investeren.  Laten we samen geld inzamelen zodat we de zelfstandigheid van deze jongeren kunnen stimuleren en hen de kans geven op een goed leven.

Voor context: 50 euro staat gelijk aan een gemiddeld maandloon, waarvan een persoon een maand lang eten kan kopen. Hier heeft elke euro een nog grotere impact dan we ons kunnen voorstellen."

Het geld zou gebruikt worden om de kinderen in het weeshuis te voorzien van alle basisbehoefte alsook jongvolwassenen die het weeshuis verlaten de kans te bieden op eigen benen te kunnen staan. Onze hulp kan een wezenlijk verschil maken in hun levens en hen de kans bieden om een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. De kinderen van Kebene verdienen een kans op een betere toekomst, en onze bijdrage kan het verschil maken. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-12-2023 gestart
82x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anouk Mertens

Anouk Mertens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-12-2023 gestart
82x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog