Samen voor Gaza: Een Stralende Toekomst voor Kinderen.

Samen voor Gaza: Een Stralende Toekomst voor Kinderen.
osman aldamov

In solidariteit met de kinderen in Gaza, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze liefdadigheidsactie !

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste gemeenschap,

In solidariteit met de kinderen in Gaza, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze liefdadigheidsactie, "Samen voor Gaza: Een Stralende Toekomst voor Kinderen." De recente gebeurtenissen hebben een diepgaande impact gehad op de levens van kinderen in de regio, waar velen dagelijks geconfronteerd worden met uitdagingen op het gebied van veiligheid, onderwijs en gezondheid.

Doel van de Actie: Ons doel is om steun te bieden aan kinderen in Gaza en hen te helpen bij het heropbouwen van hun toekomst. We willen essentiële voorzieningen bieden, zoals voedsel, medicijnen, onderwijsmaterialen en psychosociale ondersteuning. Door samen te komen als gemeenschap kunnen we een verschil maken in het leven van deze kinderen, hen hoop geven en de mogelijkheid bieden om hun dromen na te streven.

Hoe kunt u helpen:

Financiële Bijdragen: Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het verschil. U kunt een bedrag overmaken naar BE64 6512 1711 9752 of een online donatie doen op de website.

Verspreid Bewustwording: Deel onze actie op sociale media, vertel uw vrienden en familie over de situatie, en moedig anderen aan om deel te nemen.

Laten we samenwerken en een positieve impact hebben op de levens van kinderen in Gaza. Met uw steun kunnen we een verschil maken en hoop brengen naar degenen die het het hardst nodig hebben.

Hartelijk dank voor uw vrijgevigheid en solidariteit.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-01-2024 gestart
154x bekeken

Actie georganiseerd door:

osman aldamov

osman aldamov

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-01-2024 gestart
154x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog