samenwerkvakantie Gana

samenwerkvakantie Gana
Daniël van Bekkum

samenwerk reis naar Ghana. daar een school op te bouwen zodat ze beter onderwijs krijgen. dit samen met: Bethel kerk drachten

 

In een vissersdorpje in de Ningo-Prampram regio in Ghana (West-Afrika) is een kerk in 2007 een school begonnen, voor goed christelijk onderwijs in hun dorp. Inmiddels zijn er bijna 200 leerlingen en worden de klaslokalen ook gebruikt voor het project van Compassion en op zondag voor de zondagsschool. De meeste klaslokalen zijn nu nog tijdelijke houten open klaslokalen, wat verschillende ongemakken met zich meebrengt (gehorig, niets kunnen opbergen, geen verlichting). Het grootste probleem is echter, zoals meester David uitlegt: “De houten klaslokalen helpen ons niet, want wanneer het regent komt het binnen en kunnen we niet les geven, dus dan moeten we naar de kerk tot de regen is gestopt”.

We zijn zo gezegend in Nederland en willen daar met een groep van de Bethel-gemeente en Regenboog kerk graag van delen en schitteren om ook tot zegen voor de Ghanezen te zijn. Komende kerstvakantie reizen we daarom naar de school om ze te helpen aan betere lokalen van steen. Terwijl een deel van onze groep afwisselend daarmee bezig is, organiseren we ook een onvergetelijke vakantiebijbelweek voor de kinderen; met drama, dans, Bijbelverhalen, knutselen, maaltijden, sport en spel.

 

De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Samenwerkvakanties, een christelijke organisatie die alles tot in detail voor ons regelt. Bezoek de website www.samenwerkvakanties.nl voor meer informatie over Ghana en/of Samenwerkvakanties.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-07-2023 gestart
80x bekeken

Actie georganiseerd door:

Daniël van Bekkum

Daniël van Bekkum

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-07-2023 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog