Share Your Story

Share Your Story
Deborah Wehrens

Wie helpt ons bij het opbouwen van ons platform Share Your Story

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Bij deze wil ik even jullie aandacht vragen. De reden dat ik donaties vraag is dat ik geen geld nodig heb voor mijn rekeningen te betalen of medische kosten of mijn auto die stuk is.

Ik vraag donaties voor jullie, voor de mens zodat ik een super mooi en goed platform kan verder zetten waar mensen terecht kunnen om hun verhaal te doen. Het maakt niet uit op welk vlak. En als er hulp nodig is willen we het voor elkaar krijgen om daar gratis in te voorzien door middel van vrijwilligers op het platform zoals coaches,.maakt niet uit op welk vlak.

Ik spreek uit eigen ervaring dat als je ergens nood aan hebt dat je er altijd alleen voor staat en dat wil ik graag veranderen. We zijn er voor elkaar en niemand hoeft zich alleen te voelen.

Alvast bedankt om dit te lezen en voor elke donatie die ik mag ontvangen hiervoor... fantastich, dank jullie wel! En jullie zijn altijd welkom om jullie verhaal te doen door een mail te sturen naar shareyourstory102@gmail.com en we verwerken dit verhaal in onze website die in opbouw is, en we maken er voor nu een mooie video van op TikTok.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-02-2024 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

Deborah Wehrens

Deborah Wehrens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-02-2024 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Vereniging
Misbruik melden