Slachtoffers aardbeving Hatay

Slachtoffers aardbeving Hatay

Ahmets familie, vrienden en buurtbewoners hebben onze hulp nodig.Er worden hulpmiddelen zoals tenten/kleding/eten van gekocht

 

UPDATE!!!!

Ahmet kwam op 10 februari aan in Hatay en de situatie ter plaatse was hartverscheurend. Er zijn nog steeds veel naschokken, het is veel erger dan er op televisie/social media wordt getoond. Ik bespaar jullie de details, iedereen is getraumatiseerd.. Ahmet heeft sindsdien van jullie donaties o.a. noodzakelijke middelen gekocht zoals warme kleding, eten/drinken, tenten, noodzakelijke medicatie. Er zijn bij de opticien nieuwe brillen aangekocht voor mensen die hun bril zijn kwijtgeraakt onder het puin. Er zijn deels medische kosten betaald voor behandeling aan o.a. flinke hoofdverwondingen/schade aan de ruggengraat etc. als gevolg van de aardbeving. Vergoedingen voor rolstoel/krukken. Verder heeft hij transportmiddelen gehuurd en benzine gekocht om mensen te evacueren uit het aardbevingsgebied. Hij heeft al een aantal mensen veilig van Hatay naar Antalya kunnen brengen, dat is als enkele reis al zeker 800 km rijden. Deze mensen hebben al hun bezittingen verloren tijdens de aardbeving, ze moeten van 0 weer opnieuw starten. Alle donaties die vanaf nu binnenkomen zullen worden besteed aan de heropbouw van hun nieuwe leven en alles wat daarbij komt kijken.

Namens ons wil ik iedereen bedanken voor de donaties, en het delen van deze actie. Het is hartverwarmend om te zien hoe jullie met ons meeleven.

*********************************

Zodra de wegen weer toegankelijk zijn zal Ahmet van Adana naar Hatay reizen om de door de aardbeving getroffen mensen bij te staan met hulpmiddelen. Deze mensen zijn alles kwijtgeraakt en staan nu in de kou op straat. Alle hulp in de vorm van een financiële bijdrage of delen van deze actie wordt zeer gewaardeerd!

De foto is van de straat waar ahmet zijn familie en vrienden woonden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-02-2023 gestart
1197x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fleur Seyyar-Van Putten

Fleur Seyyar-Van Putten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-02-2023 gestart
1197x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog