Soms zit het mee, soms zit het tegen.

Soms zit het mee, soms zit het tegen.
Nathalie J

Deze actie zet ik voor mezelf op in de hoop wat meer lucht te krijgen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Laat ik als eerste eerlijk aangeven dat de naam die ik hier opgeef niet mijn volledige naam is. Daar voel ik mij niet zo prettig bij. Wel kan ik aangeven een 46 jaar oude vrouw te zijn met een "goedgevulde rugzak" die op zoek is naar een beetje rust in haar leven.

 

Als tweede wil ik graag eerlijk aangeven dat ik deze actie puur voor mezelf opzet. Niet voor een ziek kindje, of een ziek familielid, zieke vriend/-in en ook niet om een bedrijf op te zetten of wat dan ook. Laat ik dit duidelijk maken. Zeer waarschijnlijk zorgt dit er voor dat niemand zal doneren. Laten we wel wezen, een verhaal over een ziek kindje/familielid/vriend of vriendin of iemand die veel pech heeft komt gewoon harder binnen. Daar zou ik zelf ook eerder op reageren. Toch ga ik dit proberen want ik ben gewoon op. Moe van alle sorres etc etc.

 

Weet je, soms kom je in een periode in je leven waarbij het gewoon letterlijk even bergafwaarts met je gaat. Ik denk dat velen precies weten wat ik bedoel. Soms zit het je mee (als dat het geval is wees dan dankbaar), nog vaker kan het je tegen zitten (als dat het geval is probeer dan sterk te blijven). In mijn geval geldt het laatste. Je raakt je baan kwijt, je vindt een nieuwe baan maar raakt die ook kwijt. Je krijgt de één na andere crisis in je omgeving etc etc. En de corona-crisis gooit inmiddels de meeste levens overhoop, toch? Ondertussen stapelen de rekeningen zich op, vul je het ene gat op met het andere en zie je door de bomen het bos niet meer. Buiten dat heb je ook nog eens kinderen waar je steeds vaker nee tegen moet zeggen. Daarnaast heb je in je privé leven ook het één en ander te verwerken op psychisch gebied qua verleden etc etc maar ook door wat er in je naaste omgeving allemaal gebeurt. Dit breekt je op. Jeminee (ik houd het netjes, maar wil eigenlijk wat anders zeggen, haha), maar jeminee, wat zou ik graag wat rust willen. Niet meer de eindjes aan elkaar hoeven knopen. Niet meer hoeven uittellen wat je kunt uitgeven in de supermarkt (zelfs al zijn het koopjes). Wat vaker ja tegen de kinderen kunnen zeggen. Al je rekeningen kunnen betalen zonder erover na hoeven denken etc etc. Leuke dingen kunnen doen. Hoeft allemaal niet duur te zijn, maar dat je die optie hebt, snap je? Begrijp dit niet verkeerd, iedereen die dit wel kan, wees dankbaar. Ik gun het jullie allemaal van harte. Maar voor een keer gun ik dit mezelf ook. Want nogmaals, ik ben gewoon zo moe. En nee, ik ben geen zieligheidspersoon. Absoluut niet zelfs. Maar ja, soms moet je gewoon hulp zoeken op een manier wat anders is dan anders.

 

Mijn doelbedrag is 2800 euro. Voor de één is dit een schijntje. Voor mij is dit een manier om alle rekeningen in 1x te kunnen betalen, zelfs vooruit te betalen, boodschappen in te kunnen slaan, iets aan mijn huisje te kunnen doen, feestdagen natuurlijk, om te zorgen dat we kleren aan ons lijf hebben en om wat vaker iets leuks te kunnen doen. Gewoon om meer lucht te hebben.

 

Dankjewel dat jullie de tijd nemen dit te lezen.


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-11-2021 gestart
815x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nathalie J

Nathalie J

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-11-2021 gestart
815x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog