Sport rolstoel sponseren

Sport rolstoel sponseren
Emiliano Goethals

Help Emiliano’s droom van internationaal rolstoelhockey met een donatie voor een aangepaste sportrolstoel. Alle steun is top

 

Beste allemaal,

 

Mijn naam is Emiliano en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik leef met de spierziekte SMA, wat betekent dat mijn spieren in mijn bovenste en onderste ledematen verzwakt zijn. Ondanks deze uitdaging heb ik mijn passie gevonden in rolstoelhockey, een sport die ik al 11 jaar speel. Dankzij mijn doorzettingsvermogen heb ik het zelfs tot de eerste klasse van België geschopt.

 

Maar mijn ultieme droom reikt verder. Ik wil graag deelnemen op internationaal niveau, en daarvoor heb ik een speciale sportrolstoel nodig. Deze rolstoel is niet alleen veel sneller, maar ook veel wendbaarder, waardoor ik mijn spierkracht beter kan benutten en mijn spel naar een hoger niveau kan tillen. Helaas hangt er een behoorlijk prijskaartje aan deze rolstoel.

 

Daarom vraag ik jullie hulp. Samen kunnen we mijn droom waarmaken. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt me een stap dichter bij mijn doel. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin mijn passie voor rolstoelhockey tot bloei kan komen. Alvast enorm bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

 

Met vriendelijke groet,

Emiliano

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-04-2023 gestart
1094x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emiliano Goethals

Emiliano Goethals

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-04-2023 gestart
1094x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog