Sta op voor dit gezin

Sta op voor dit gezin

Een gezin met 2 kinderen valt door regelgeving tussen wal en schip en dreigd verscheurd te worden

 

Ik wil jullie voorstellen aan Cris Anthony. Hij woont sinds 5 jaar in nederland samen met zijn vriendin en 2 kinderen.

De afgelopen vijf jaar heeft hij in nederland zijn leven opgebouwd om een toekomst te creereren voor zijn  twee dove kinderen. 

Door de coronacrisis verloor hij zijn baan en vroeg een uitkering aan. Deze heeft hij een korte tijd gekregen. Zonder duidelijke reden heeft de gemeente besloten dat zijn verblijfvergunning is ingetrokken. En hij verloor hiermee het recht op bijstand. 

Hij heeft bij verschillende instanties om hulp gevraagd, die hem hebben voorzien van verkeerde informatie met betrekking tot verblijf in nederland na de Brexit. Met als eindstand dat ze hem illegaal hebben verklaard.

Hij heeft hiervoor een advocaat in de arm genomen die hem adviseert om werk te zoeken. Maar zonder werkvergunning kan hij geen baan vinden. Maar zonder baan krijgt hij geen werkvergunning. Hij valt hiermee echt tussen wal en schip. 

De situatie dreigt nu dat hij als illegaal uit Nederland wordt gezet. Waardoor hij zijn kinderen moet achterlaten. 

Beide kinderen hebben een audivisuele handicap en hebben hun vader hard nodig. Ook komen zij in de situatie terecht waar ze mogelijk dakloos worden.

Help ons mee voor deze kinderen op te staan en samen te zorgen dat dit gezin samen kan blijven en een dak boven hun hoofd houden

Het geld zal gebruikt worden voor het eerste levensonderhoud van de kinderen en woonlasten die niet betaald kunnen worden, zodat deze kinderen niet op straat komen te staan. 

Onze dank is groot! 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-10-2021 gestart
819x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jw Meijer

Jw Meijer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-10-2021 gestart
819x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden