Stairclimb Brandweer Varsseveld voor Stichting Ambulance Wens

Stairclimb Brandweer Varsseveld voor Stichting Ambulance Wens

Brandweer Varsseveld bedwingt de 600 treden van het WTC in Almere om geld op te halen voor Stichting Ambulance Wens

 
€ 0 ingezameld

De derde editie van de Firefighter Stair Climb wordt gehouden op zondag 15 september 2024. De trappenloop in het WTC in Almere is ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in New York in 2001, waar veel onschuldige mensen én veel moedige hulpverleners om het leven kwamen. Met dit evenement haalt de organisatie tevens geld op voor een goed doel: Stichting Ambulance Wens Nederland.

Het recept van de WTC trappenloop is bekend. Brandweermensen gaan op zondag 15 september de sportieve uitdaging aan om de 30 verdiepingen en 600 treden, in brandweerpak en met het gebruik van ademlucht, te bedwingen. Medewerkers van politie, ambulance en Defensie mogen ook in hun werktenue meedoen.

Vanuit Brandweer Varsseveld dragen we ons steentje bij en nemen we met maar liefst 9 collega's deel. Daarmee willen we graag zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Ambulance Wens dus we vragen iedereen om een gulle bijdrage! 

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Kijk voor meer informatie op www.ambulancewens.nl

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-07-2024 gestart
582x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Brandweer Varsseveld

Brandweer Varsseveld

Vrijwillige Brandweer Varsseveld, Veilgheidsregio Noord en Oost Gelderland

Actie georganiseerd door:

Vincent Ormel

Vincent Ormel

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 15-09-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-07-2024 gestart
582x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog