Steun de slachtoffers in Turkije

Steun de slachtoffers in Turkije

Help slachtoffers in Adiyaman Turkije rechtstreeks. Wij vliegen (op eigen kosten) naar het noodgebied!

 

*Update 9 februari: Helaas is bevestigd dat de vermiste familieleden van Yagmur zijn overleden. Het verdriet voor de achterblijvers is groot. Een gezin dat zo uit het leven gerukt wordt. Terwijl de rest vecht om te overleven. 

Wil jij de slachtoffers in Turkije direct helpen? Direct! Dus niet via verschillende organisaties en zonder dat je weet wat met het geld gebeurt? Help ons om hen te helpen! Wij vliegen (uiteraard op eigen kosten) naar het noodgebied en maken de resultaten van de hulp zichtbaar.

De ramp die nu gaande is in Turkije is verschrikkelijk. Het leed onbeschrijfelijk. 

Yagmur woont al decennia lang in Nederland. Maar een deel van haar familie zit in Adiyaman in Turkije. Zij slapen in dunne tenten in de sneeuw, met kleine kinderen. Alles zijn ze kwijt. Maar het ergste zijn de zorgen over de familie die nog niet gevonden is. Een tante, haar vier kinderen en kleinkinderen zijn nog vermist. 

En zij zijn niet de enige. Honderden families maken hetzelfde door. De hulp heeft hun stad nog nauwelijks bereikt.

Als de rook optrekt en de eerste mensen uit het puin gehaald worden, blijken de tante en één van de kleinkinderen het niet overleefd te hebben. De rest is nog vermist. De situatie lijkt uitzichtloos. 

Wij kunnen de mensen in deze stad helpen. Rechtstreeks via Yagmur en haar familie. Alle kleine beetjes helpen! Help jij ook mee? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2023 gestart
1472x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nancy van Beek

Nancy van Beek

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2023 gestart
1472x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog