Steun de studiedroom van mijn zus ✨️

Steun de studiedroom van mijn zus ✨️
Famke Walschot

Help een ijverige studente haar droom waar te maken om een half jaar in China te kunnen studeren 🙏

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Ik ben Famke en ik richt deze actie op om mijn jongere zus te helpen haar droom waar te maken.

Mijn zus zit in haar 3e bachelor Sinologie (Chinees) aan de Universiteit Gent. Ze is gebeten door de taal en behaalt zeer goede punten. Aangezien ze reeds geslaagd is voor de taalvakken, krijgt ze de kans om volgend jaar, in haar 1e master, een half jaar aan een Chinese universiteit te gaan studeren. Liaoning University in Shenyang (zie foto). Een half jaar haar plan trekken in het Chinees en ondergedompeld worden in de taal en de cultuur. Dit is haar droom, hiervoor heeft ze zich de afgelopen jaren ingezet en nu mag ze eindelijk gaan. 

Aan deze droom is jammer genoeg ook een prijskaartje verbonden.. Aangezien mijn papa alleenstaande is met 2 kinderen, heeft ze wel recht op een “korting” via de school zelf. Toch blijft het helaas nog steeds te duur voor mijn papa om alleen te betalen.. 

Inschrijvingsgeld van omgerekend €600, boeken en ander studiemateriaal t.w.v. ongeveer €200, €10 per dag huur voor een kleine gedeelde kamer op de campus (voor een halfjaar dus ongeveer €1800), een visum van €125 en vliegtickets van rond de €1000. Dit alles zonder kosten om daar te leven, ze moet natuurlijk ook eten ed. 

Daarnaast wordt het inschrijvingsgeld duurder wanneer ze niet minstens met 5 studenten zijn vanuit haar opleiding die deelnemen. Wij hopen dus ten zeerste dat er nog 4 anderen dit kunnen betalen.

Uiteraard spaart mijn papa hier al een tijdje voor, maar de tijden zijn ook duurder geworden. Mijn zus zelf doet ook een studentenjob tijdens haar studies om een steentje bij te dragen uiteraard. Toch lijken we voorlopig het beoogde bedrag niet te bekomen… 

In de hoop dit toch mogelijk te maken voor mijn zus verkoop ik nu snoepzakjes en hoop ik met deze actie misschien ook wat centjes op te halen, alle beetjes helpen namelijk :) Mijn zus is hier niet van op de hoogte omdat ik haar niet wil teleurstellen moest ik niet veel kunnen inzamelen en in het andere geval zou dit een enorme verassing zijn moest ik via deze weg toch een bijdrage kunnen leveren. 

Voorlopig komen we nog minstens €1000 tekort om haar te kunnen laten vertrekken, maar we hebben nog enkele maanden om het mogelijk te maken 🙏🙏 

Alvast bedankt aan allen die mij willen helpen mijn zus haar droom waar te maken! Alle beetjes helpen! ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-04-2023 gestart
53x bekeken

Actie georganiseerd door:

Famke Walschot

Famke Walschot

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-04-2023 gestart
53x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog