Steun Hoger Beroep Opschorten Huurverhoging CBRE IM

Steun Hoger Beroep Opschorten Huurverhoging CBRE IM

Wij vragen een bijdrage om het hoger beroep mogelijk te maken om de onterechte uitspraak kortgeding terug te draaien

 

Uw steun is nog steeds hard nodig.

UPDATE: 

Vorige week vrijdag is de dagvaarding voor het hoger beroep betekend bij de wederpartij en is de termijn gered. In de dagvaarding hebben wij als aanbrengdatum 5 november gekozen. Op deze datum kan het hoger beroep dan starten, indien daarvoor wordt gekozen. Op deze datum (of vier weken erna) kunnen de bezwaren (grieven) tegen het vonnis worden opgenomen. Dit zal afgestemd worden met de uitspraak van de Hoge Raad.

De reden dat er haast achter de zaak zat, is omdat wij vier weken de tijd hadden om in hoger beroep te gaan. We hebben door het op deze manier te doen ervoor gezorgd dat we de termijn hebben gehaald en dat we wat meer tijd hebben om te anticiperen op de huidige rechtspraak.

Op dit moment wordt in diverse vergelijkbare zaken geoordeeld om de zaak aan te houden totdat de Hoge Raad de prejudiciële vragen heeft beantwoord. Wij achtten de kans daarom ook groot dat de rechter in hoger beroep hetzelfde zou doen. Om deze reden hebben wij voor 5 november gekozen. In oktober verwachten we dat de Hoge Raad de prejudiciële vragen beantwoordt. Op basis van deze antwoorden kunnen wij dan anticiperen in het hoger beroep. De deurwaarderskosten zijn al gemaakt en het griffierecht zal ook nog volgen.

De teller waarop de crowdfunding nu staat is aan de lage kant. Omdat we pas in november onze grieven moeten inbrengen loopt de crowdfunding nog steeds.

Uw steun is aldus nog steeds hard nodig. 


 

 

FORSYTE Advocaten heeft voor in totaal 540 huurders een kort geding gestart. In dit kort geding is opschorting van de huurverhoging van 1 juli 2024 gevorderd. De uitspraak is naar  mening van de advocaten van FORSYTE, te kort afgedaan. De rechter is volledig voorbij gegaan aan de inhoud van de zaak.

Wegens de te korte onderbouwing van de rechter in het kort geding en omdat voorbij gegaan is aan ons hoofdargument dat het beding bij alles eisers oneerlijk is, zou een hoger beroep waarbij hierop wordt ingegaan door ons geadviseerd worden.  

Voor het starten van een hoger beroep, zal wel een bedrag ingezameld moeten worden. Het budget van het huurdersplatform is voor dit jaar op. Daarom willen wij een beroep doen op de U. 

Het streefdoel is om voor het hoger beroep € 10.000,- binnen te halen.  We willen u vragen om een bedrag van minimaal € 70, of lager, indien u niet zoveel kunt missen, te doneren. 

Op deze wijze kunnen we er samen voor zorgen dat er een duidelijk signaal gemaakt wordt richting de Hoge Raad en het huurverhogingsbeding alsnog vernietigd wordt. Wij vertrouwen op uw steun. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-07-2024 gestart
1129x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Huurders CBRE IM kort geding opschorten huurverhoging

Actie georganiseerd door:

Chiel Pronk

Chiel Pronk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-07-2024 gestart
1129x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog