Steun Jelle's Muskathlon voor Kenia

Steun Jelle's Muskathlon voor Kenia

In mei 2024 ga ik in Kenia een halve marathon hardlopen voor kinderhulp en waterprojecten. Help jij deze reis mogelijk maken?

 

Help mij een verschil te maken voor kinderen in Kenia

Ik ga van 3 t/m 11 mei 2024 mee met de Muskathlon naar Marsabit in Kenia om daar een halve marathon hard te lopen in de strijd tegen de extreme droogte en armoede daar. Mijn doel is om met deze fysieke inspanning € 10.000 op te halen via allerlei acties, zodat ik kan helpen een verschil voor de kinderen te maken.

Dit geld zal gebruikt worden voor waterprojecten en kindsponsoring via Compassion. Zij bieden kinderen een programma waarin zij meer kansen krijgen zich te ontworstelen aan de extreme armoede. Zo krijgen kinderen een warme maaltijd, toegang tot gezondheidszorg en misschien wel het allerbelangrijkste: onderwijs! Hierdoor kan een kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene die kan breken met armoede.

Deze Muskathlon doe ik in samenwerking met Mozaiek, Compassion en 4M. De kosten voor de reis, € 2.500 moet ik zelf betalen. Zo gaat het met de Muskathlon opgehaalde geld ook daadwerkelijk naar de kinderen in Kenia. Voor mij als student is dit een hoop geld. Natuurlijk werk ik hier zelf voor, maar dit bedrag spaar je niet zomaar bij elkaar. Ik zou het ontzettend gaaf vinden als jullie mij bij mijn reis kunnen helpen, zodat ik straks in mei daadwerkelijk een verschil kan gaan maken in Kenia.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-11-2023 gestart
275x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jelle Zenden

Jelle Zenden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-11-2023 gestart
275x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog