Steun jonge sportievelingen

Steun jonge sportievelingen

Wil jij ook jouw steen bijdragen aan de sportieve toekomst van meerdere kinderen en gezinnen?

 

Denk je eens in dat je nog 9 jaar bent. Je houdt van heel veel sporten, die je stuk voor stuk ook meer dan goed beoefent. Je kunt niet kiezen op welke sport je wilt. Maar er valt ook niets te kiezen. Want je ouders kunnen financieel nauwelijks het hoofd boven water houden. Dus met pijn in je hart zie je vriendjes op woensdagmiddag naar hun club toe fietsen. Als je ze hebt uitgezwaaid, pak je thuis een bal en ga je tegen een muurtje schieten, steeds harder.

The Drvn Club van Peter de Gruijl en zijn compagnon Mart Broekhuizen organiseren een event om wat terug te doen voor jonge kinderen van arme ouders die door geldgebrek hun kinderen niet kunnen laten sporten in clubverband.

Ik ga deelnemen aan dit event, omdat ik vind dat ieder kind recht heeft om zich te ontwikkelen in een sportieve omgeving.

Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind om zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dit is belangrijk voor de toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. 

Wat ga ik doen?

Ik zal samen met 30 andere deelnemers 24 uur wakker blijven en elk uur een workout van 10 minuten uitvoeren. Denk aan 1000x touwtje springen of 100 push ups. Kort gezegd houdt het in dat ik 24 uur wakker ben en 24 uur workouts doe voor het goede doel.

 

Met het event hopen wij minimaal 10.000 euro op te halen voor het goede doel Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hiervoor zoek ik sponsoren om mijn STEEN hieraan bij te dragen en het commitment te bereiken.

 

Wil jij ook jouw steen bijdragen aan de sportieve toekomst van meerdere kinderen en gezinnen? Sponsor dit mooie project dan en laat ons 24 uur lang zweten!

 

Groet,

 

Derek

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-04-2022 gestart
1092x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Actie georganiseerd door:

Derek van Westerlaak

Derek van Westerlaak

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-04-2022 gestart
1092x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog