Steun onze droom voor een zorgboerderij!

Steun onze droom voor een zorgboerderij!

Steun onze zorgboerderij voor kinderen met speciale behoeften. Donaties helpen bij bouw, onderhoud en inclusiviteit.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en medestanders,

Ik sta hier vandaag met een missie die diep geworteld is in mijn eigen ervaringen en overtuigingen. Mijn naam is Francisca, en ik wil graag mijn droom van het starten van een zorgboerderij met jullie delen.

Als voormalig deelnemer van het zorgsysteem weet ik uit eerste hand hoe uitdagend en soms eenzaam het kan zijn voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Mijn eigen reis door dit systeem heeft me niet alleen gevormd, maar heeft me ook een diep begrip gegeven van de behoeften en uitdagingen waarmee deze kinderen dagelijks worden geconfronteerd.

Het is mijn diepste wens om mijn ervaringen te gebruiken om een positief verschil te maken in het leven van deze kinderen. Daarom ben ik vastberaden om een zorgboerderij te creëren die een veilige, ondersteunende en therapeutische omgeving biedt voor kinderen met speciale behoeften. Een plek waar ze kunnen bloeien, leren en groeien te midden van de rust en schoonheid van de natuur.

Op onze zorgboerderij zullen de kinderen deelnemen aan een breed scala aan activiteiten die zijn ontworpen om hun fysieke, emotionele en sociale welzijn te bevorderen. Van het verzorgen van dieren en het onderhouden van de tuinen tot creatieve workshops en buitenavonturen, elk aspect van de boerderij zal worden afgestemd op de unieke behoeften en interesses van de kinderen.

Door middel van deze activiteiten zullen de kinderen niet alleen waardevolle vaardigheden en kennis opdoen, maar zullen ze ook een gevoel van eigenwaarde, trots en verbondenheid ervaren. De rustgevende en stimulerende omgeving van de boerderij zal hen helpen om te gedijen en hun volledige potentieel te bereiken.

Met jullie hulp kunnen we deze droom werkelijkheid maken. De donaties die we ontvangen zullen worden gebruikt om de benodigde faciliteiten te bouwen en te onderhouden, om gespecialiseerde programma's en therapieën aan te bieden, en om ervoor te zorgen dat geen enkel kind wordt buitengesloten vanwege financiële beperkingen.

Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, zal een enorm verschil maken in het leven van deze kinderen en hun families.

Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin elk kind de kans krijgt om te bloeien en zijn volledige potentieel te bereiken. Laten we samen een verschil maken dat een leven lang meegaat.

Help ons deze droom realiteit maken.

Dank je wel voor het overwegen van mijn droom en voor je genereuze steun.

Met warme groeten,

Francisca

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-07-2024 gestart
16x bekeken

Actie georganiseerd door:

Francisca Zuiderveld

Francisca Zuiderveld

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-07-2024 gestart
16x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog