Steun Onze Missie: Bijles Voor Iedereen

Steun Onze Missie: Bijles Voor Iedereen
Nick Schot

Wij zijn WiskundeWijs, een groep studenten uit Delft die bijles financieel toegankelijk wil maken voor iedereen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onderwijsongelijkheid neemt toe, een zorgwekkende trend die versterkt wordt door het huidige lerarentekort en de afnemende kwaliteit van onderwijs in cruciale vakken als taal en rekenen in Nederland. 

Kinderen van vermogende ouders hebben hierdoor een oneerlijk voordeel; zij kunnen zich extra bijlessen veroorloven, waardoor de kloof alleen maar groter wordt. Helaas zijn dergelijke kansen niet weggelegd voor kinderen van ouders met een lager inkomen.


Wij presenteren met trots ons initiatief: gratis bijles voor kinderen van ouders met een laag inkomen. Ons programma, dat een periode van drie maanden beslaat, is ontworpen om deze kinderen te ondersteunen en hen de hulp te bieden die zij nodig hebben om te floreren in hun academische carrière. Ons eerste doel is ambitieus maar haalbaar: we streven ernaar om dit kosteloze onderwijs aan te bieden aan 100 leerlingen.


Door uw bijdrage kunt u direct bijdragen aan het verkleinen van de onderwijskloof. Samen kunnen we ervoor zorgen dat financiële belemmeringen geen obstakel vormen voor het onderwijssucces van kinderen. Sluit u bij ons aan in deze missie om elk kind de kans te geven op een betere toekomst, ongeacht hun socio-economische achtergrond.

Alle leerlingen die wij met uw steun helpen zullen hun verhaal delen op onze website: WiskundeWijs.nl

(Als je een bedrijf bent en je wilt ons graag sponsoren, neem dan contact met ons op).

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-03-2024 gestart
73x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nick Schot

Nick Schot

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-03-2024 gestart
73x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog