Steun Stichting Teripang

Steun Stichting Teripang

 

Steun Stichting Teripang Rijssen 

Beste familie, vrienden en belangstellenden,

Het huidige bestuur (Refalino Renjaan, Michael Letsoin, Ichtus Rahanra en Lucas Labobar) die vanaf 2015 actief zijn, hebben doormiddel van het organiseren van activiteiten en de daarbij behorende opbrengsten al heel wat kunnen renoveren.

De geslaagde renovatieprojecten zijn: 

  • Nieuw sanitair (toiletten)
  • Nieuwe vloer in de gang, keuken en grote zaal
  • Keuken renovatie
  • Nieuwe meterkast en CV ketel
  • 600m2 stenen op kunnen kopen (Doel: bestraten rondom stichting t/m ingang van zijkant jeugdlokaal/kerk)

Het bestuur wil de stichting multifunctioneel blijven inzetten, door een breed scala aan activiteiten te kunnen blijven organiseren; het jaarlijks terugkerende nieuwjaarsbal, dart- biljarttoernooien, bingoavonden, culturele activiteiten, jamsessies, gezamenlijke uitstapjes, eetproeverijen, kindermiddagen etc.

Zoals de meeste van jullie weten is de stichting Teripang toe aan groot onderhoud en renovatie. Sinds eind jaren tachtig bestaat de stichting. Meer dan 40 jaar is de stichting van de Molukse gemeenschap Rijssen, daar mogen wij trots op zijn. Helaas is in de afgelopen jaren niet de volle aandacht geweest op onderhoud en de daar bijbehorende spaarpot. Wat betekent dat er nu grote onderhoudsprojecten nodig zijn waar veel geld voor nodig is op korte termijn:

  • Op meerdere plekken is er lekkage, het gehele dak moet vernieuwd worden
  • De kozijnen en deuren zijn verrot c.q. aan vervanging toe
  • Algehele onderhoud buiten is nodig. (Groen en grondverzet, schuttingen plaatsen, verlichting aanbrengen, gehele stichting verven)

De afgelopen tijd en de tijd waar we nu nog steeds met z’n allen inzitten, door corona en de daarbij behorende maatregelen, hebben helaas ook voor de stichting geen positieve bijdrage.

De stichting ontvangt elke jaar subsidie van de gemeente Rijssen- Holten. De subsidie is toereikend om de vaste lasten te kunnen betalen; gas/water/licht, gemeentelijke belastingen, verzekering etc. Door het verhuren van de stichting, het dartteam en het biljartteam worden er inkomsten gegenereerd. Helaas zijn de opbrengsten niet genoeg om de grote onderhoudsprojecten te kunnen realiseren.

Het doel is om nieuw leven in de stichting te blazen, door het gebouw het nodige onderhoud te geven en om een representatieve uitstraling te krijgen, wat het verdiend. 

Om de renovatie, vernieuwing, verduurzaming van de stichting te kunnen realiseren vragen wij u of u de stichting Teripang wilt steunen en een warm hart toedraagt doormiddel van een gift.

Steun Stichting Teripang Rijssen om het doel te kunnen realiseren.

Terima kasih

  • Delen wordt gewaardeerd

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-09-2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Stichting Teripang Rijssen

Stichting Teripang Rijssen

Actie georganiseerd door:

Bestuur Teripang

Bestuur Teripang

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog