Steun Strawberry bij haar 3e kans op een mooi leven

Steun Strawberry bij haar 3e kans op een mooi leven
Anouk Raijmakers

Via deze weg wil ik vragen of iemand een bijdrage zou willen doen aan de dierenartskosten voor Kip haar 3e kans op leven.

 

Lieve mensen, normaal deel ik dit niet zo snel, maar het lot kan soms vreemd lopen…

(LET OP SOMMIGE BEELDEN KUNNEN HEFTIG ZIJN)

In augustus heb ik 4 kippen opgevangen. Deze kippen zijn speciaal gefokt voor de leg industrie en als de kippen eenmaal oud genoeg zijn, gaan ze op transport naar de “fabriek”. Wanneer de kippen echter ontsnappen tijdens dit proces, betekent dat einde verhaal en moeten ze afgemaakt worden. Ze zijn dan namelijk niet meer geschikt voor de industrie. De lieve buurvrouw van deze kippenfokker, met een enorm hart voor dieren, helpt met bemiddelen en zoekt dan een nieuw huisje voor ze, zodat ze niet afgemaakt hoeven te worden. Nu lopen ze bij mij op stal rond in Swiferbant en genieten ze van de verlenging van hun leven.

Maar toen kwam de schrik. Zondag avond werd één van de kippen zwaar gewond aangetroffen, niet duidelijk wat er gebeurd is. Ze had een flinke klap gehad en de situatie zag er heel slecht uit, maar één ding was zeker: ze leefde nog. En wat doe je dan? Welke kansen geef je een kip? Dezelfde kansen als de rest van je huisdieren? Met grote spoed ben ik naar de dichtstbijzijnde dierenarts gereden. Een spannende rit, want ik wist niet hoe veel tijd ze nog had. Eenmaal daar, besloten om haar daar achter te laten onder het toezicht van de dierenartsen. Toen na een dag haar situatie niet veel verbeterde kwam de keuze steeds dichterbij: haar uit haar lijden verlossen of niet? We hadden toch nog even tijd nodig om dat besluit te kunnen maken… Binnen het uur dat we nodig hadden om te overleggen, kregen we een belletje: de keuze was nog niet nodig, want ze was weer begonnen met eten! Na dag 2 mocht ik haar weer ophalen, haar lichaampje nog steeds zwaar gekneusd en in de kreukels en de zorg gaat nog steeds door… Op dit moment is ze nog steeds aan het strijden voor haar leven, maar we willen haar zo graag de kans geven. ❤️

Naar aanleiding van dit verhaal wil ik jullie vragen om steun, via deze weg wil ik vragen of iemand een bijdrage zou willen doen aan de dierenartskosten voor Kip haar 3e kans op een mooi leven. De dierenartskosten zijn inmiddels opgelopen tot €270. Alle kleine beetjes zijn welkom, maar voel je absoluut verplicht. ❤️ Als bedankje heb ik eventueel verse eieren van haar lieve zussen, die kunnen opgehaald worden. 

Kip heeft een enorm plekje in ons hart en dit wil ik graag met jullie delen. 

Liefs Anouk

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-05-2023 gestart
426x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anouk Raijmakers

Anouk Raijmakers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-05-2023 gestart
426x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden