Steun VCE Houtem

Steun VCE Houtem
Thibault Buys
Deel deze actie

Crowdfunding om voetbalclub VCE Houtem te ondersteunen na een allesverwoestende brand in de kantine van de club.

171 donaties
25%
€ 6.230 van € 25.000 ingezameld

Na een moeilijke periode voor de provinciale voetbalclubs (om gekende reden) slaat het noodlot toe. Een allesverwoestende brand vernield de volledige kantine van voetbalclub VCE Houtem.  Vanuit de voetbalwereld is de solidariteit groot en starten we dus een crowdfunding. Steunt u ook deze club? Elke cent telt voor de heropbouw en het voortleven van deze club. 
 

Voor meer info, vragen, bedenkingen kan u contact opnemen met Michael via michael.vanwassenhove@eendrachthoutem.be

Alvast hartelijke dank voor uw steun. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-03-2022 gestart
11745x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

VC Eendracht Houtem

VC Eendracht Houtem

Actie georganiseerd door:

Thibault Buys

Thibault Buys

171 donaties
25%
€ 6.230 van € 25.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-03-2022 gestart
11745x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Voetballer Thibaut (23) lanceert geldinzameling voor andere club die door brand werd getroffen: “Wij zouden in zo’n geval ook graag worden geholpen”

30 Mar 2022

BAASRODE - Thibault Buys (23) was zo aangedaan door het nieuws over een brand bij voetbalclub Eendracht Houtem dat hij besloot om een crowdfunding op te zetten voor de vereniging. “Uit solidariteit”, zegt hij. “Provinciale voetbalclubs moeten elkaar steunen.”

Nieuwsblad

Speler KFC Baasrode start crowdfunding voor door brand getroffen VC Eendracht Houtem

29 Mar 2022

SINT-LIEVENS-HOUTEM/BAASRODE - Thibault Buys (23), linksbuiten bij de reserveploeg van vierdeprovincialer KFC Baasrode heeft een crowdfunding opgestart om het door brand getroffen VC Eendracht Houtem financieel te helpen. “Neen, ik heb geen banden met die ploeg maar die beelden raakten mij in het hart", zegt Thibault.

HLN

Onverwachte steunactie uit Dendermonde na brand kantine voetbalclub Houtem

29 Mar 2022

Thibault Buys uit Dendermonde is voetballer bij KFC Baasrode en heeft in wezen niets te maken met VC Eendracht Houtem, de lokale voetbalclub uit Sint-Lievens-Houtem. Toch organiseert Buys een crowdfundingactie om geld in te zamelen voor de club, na een brand afgelopen weekend.

VRT NWS

Eendracht Houtem meet de schade op: "Infrastructuur is helemaal verloren, maar gelukkig herstellen de slachtoffers goed"

28 Mar 2022

Goeieavond en welkom. De drie slachtoffers van de zware brand in de kantine van voetbalclub Eendracht Houtem zijn aan de beterhand. Twee personen die zwaar verbrand raakten, zullen waarschijnlijk geen blijvende letsels overhouden. Ze verblijven momenteel in het UZ van Gent. Ook het bestuur van de voetbalclub haalt opgelucht adem. De kantine is dan wel volledig vernield, toch ze zijn blij dat er geen menselijke slachtoffers zijn gevallen.

TV Oost (TVO) Oost Vlaanderen

Drie gewonden na ontploffing en zware brand tijdens eetfestijn in voetbalkantine

27 Mar 2022

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Bij een ontploffing in de kantine van VC Houtem zijn twee zwaargewonden en een lichtgewonde gevallen. Tijdens een eetfestijn kwam een gasfles tot ontploffing waardoor een steekvlam ontstond.

Nieuwsblad

Ontploffing en zware brand bij voetbalclub in Sint-Lievens-Houtem: drie mensen gewond

27 Mar 2022

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Omstreeks 15.30 uur is een gasfles ontploft in de kantine van voetbalclub Sint-Lievens-Houtem. In de keuken raakten drie personen gewond. Er ontstond meteen brand. 

HLN

Drie gewonden na ontploffing en zware brand tijdens eetfestijn in voetbalkantine

27 Mar 2022

Sint-Lievens-Houtem - Bij een ontploffing in de kantine van VC Houtem zijn twee zwaargewonden en een lichtgewonde gevallen. Tijdens een eetfestijn kwam een gasfles tot ontploffing waardoor een steekvlam ontstond.

Het Belang Van Limburg

Drie gewonden bij brand tijdens eetfestijn voetbalclub Sint-Lievens-Houtem: "Dit had veel erger kunnen zijn"

27 Mar 2022

In Sint-Lievens-Houtem, in Oost-Vlaanderen, zijn drie gewonden gevallen bij een brand tijdens een eetfestijn van een voetbalclub. Wellicht werd een gasfles in de keuken verkeerd gebruikt, waardoor een steekvlam ontstond. Hoe dat is kunnen gebeuren, wordt verder onderzocht.

VRT NWS

Ontploffing en nadien ook brand in voetbalkantine van Sint-Lievens-Houtem

27 Mar 2021

Vandaag was er een brand ontstaan in de voetbalkantine van VC Eendracht Houtem, waarbij 3 vrijwilligers van de club gewond geraakten. “Onze gedachten zijn bij hen en hun naasten,” laat burgemeester Tim De Knyf (Nieuw Houtem) weten via de sociale media. 

PersregioDender.be