Steun voor Els en Nathan hun afgebrande woning in Branst

Steun voor Els en Nathan hun afgebrande woning in Branst
Deel deze actie

Op 25 maart was er in Branst een zware woningbrand bij Els en haar zoontje Nathan (8 jaar). Ze zijn Alles kwijt.

85 donaties
€ 3.800 ingezameld

“De brand brak uit omstreeks 12.30 uur. Het vuur woedde bijzonder hevig en verspreidde zich razendsnel. De brand ging ook gepaard met een felle rookpluim. De brandweer kwam massaal ter plaatse. Verschillende korpsen van de brandweerzone Rivierenland boden hulp. De brandweermannen kregen het vuur inmiddels onder controle, maar de ravage is bijzonder groot. ” ( bron: https://www.hln.be/bornem/twee-bewoners-gewond-bij-zware-woningbrand~ae380879/ )

 

Met deze actie willen we Els en haar zoon Nathan (8 jaar) steunen. 

Ze zijn alles kwijt. 

Alle beetjes helpen.

Branst en omstreken zijn solidair.

 

P.S.: Voor de buren Fons en Jeanne is er deze steunactie opgezet: https://steunactie.be/actie/steunactie-voor-fons-en-jeanne/-8710  We wensen hun ook veel sterkte!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-03-2022 gestart
7159x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Pieter De Mil

Pieter De Mil

85 donaties
€ 3.800 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-03-2022 gestart
7159x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Branstenaren solidair met slachtoffers brand en zamelen spullen in, ook crowdfunding gestart

26 Mar 2022

BORNEM - De hevige brand die vrijdagmiddag twee woningen compleet vernielde in de Langenbergstraat in Branst (Bornem) heeft heel wat mensen aangegrepen. Dezelfde dag nog is er een inzamelactie gestart om een jonge mama en haar zoontje te helpen. Dat leverde heel wat spullen op. Ondertussen is er ook een crowdfunding opgestart.

Nieuwsblad

Twee bewoners gewond bij zware woningbrand

25 Mar 2022

BRANST - Bij een zware brand langs de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Ze konden worden gered door enkele arbeiders die in de buurt aan het werk waren.

HLN

Zware brand vernielt twee woningen in Bornem, twee bewoners naar ziekenhuis

25 Mar 2022

In de Langenbergstraat in Branst (Bornem) woedt momenteel een zware brand. Twee woningen zijn volledig vernield. Een derde woning kon gevrijwaard worden. Twee bewoners raakten bij de brand gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een van hen liep brandwonden op. De brandweer heeft het vuur momenteel onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. Er zijn brandweerploegen uit Bornem, Puurs, Sint-Amands, Willebroek en Boom ter plaatse.

GVA

Buurtbewoners halen bejaard koppel uit brand: “Deur ingetrapt en door de verstikkende rook op zoek gegaan”

25 Mar 2022

BRANST - Een zware brand heeft vrijdagmiddag twee woningen in de Langenbergstraat in Branst (Bornem) compleet verwoest. Buurtbewoners wisten dat er zich nog bejaarde mensen in één van de woningen bevonden en slaagden erin om hen, ondanks de verstikkende rook, naar buiten te halen. “We zagen helemaal niks in de rook en kregen amper adem. Toch hebben we meneer achteraan het huis gevonden, hem op een tapijt getrokken en naar buiten gebracht”, vertelt één van de redders.

Nieuwsblad

Twee woningen vernield en twee gewonden bij brand in Branst

25 Mar 2022

In een woning in de Langenbergstraat in Branst bij Bornem is vanmiddag rond 12 uur een zware brand uitgebroken. Het vuur sloeg al snel over naar een tweede woning. Beide panden werden volledig vernield. Een derde woning kon gevrijwaard worden. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling.

RTV