steun voor Saskia, Lora & Allis, help onze zus na overlijden van Sven

steun voor Saskia, Lora & Allis, help onze zus na overlijden van Sven
Sally Robion

Steunactie voor Saskia en haar kinderen na het overlijden van haar man Sven Janssens.

 
€ 0 ingezameld

Lieve mensen,

Wij Sarah Sabine Sally zijn de zussen van Saskia Robion, wij willen graag een steunactie starten omdat haar man Sven is overleden en zij er nu alleen voorstaat met 2 kleine kinderen.

In augustus 2019 sloeg bij onze zus het noodlot toe toen bij haar man Sven Pancreaskanker werd vastgesteld. Helaas was er geen hoop meer en was het al heel snel duidelijk dat Sven niet meer kon genezen. Na een korte pijnlijke strijd is Sven in April 2020 overleden. Onze zus blijft achter maar ook zijn 2 lieve dochters Lora toen 3jaar en Allis 1 jaar.

In 2019 stonden Sven en Saskia op het punt om samen een huisje te kopen een warme plek om de kindjes te laten opgroeien. Deze droom spatten helemaal uitéén. Onze zus was toen teneinde raad maar bleef niet bij de pakken zitten. Zijn gezin betekende alles voor hem, de toekomst van zijn gezin veilig stellen was voor Sven heel belangrijk. Met de warme betrokkenheid en steun van de familie is het onze zus toch gelukt om een klein appartementje te kopen met nog veel renovatiewerken aan. Zo wil ze toch op haar manier proberen om hun droom te verwezenlijken. Om van het appartementje voor de kinderen een echte thuis te maken zijn er nog veel noodzakelijke werken nodig: vervanging van de ramen, het kindvriendelijk maken van de tuin, een nieuwe kinderkamer (nieuwe bedden, gordijnen, schilderen enz….). We weten allemaal dat de kosten hiervoor heel snel kunnen oplopen. Als alleenstaande lukt het haar moeilijk om vooral deze uitgaven te sparen. Sven en Saskia hadden samen wat geld gespaard, maar de voorbije jaren is er veel geld uitgegeven aan medische behandelingen voor Sven en zijn uitvaart.

Deze nieuwe realiteit vraagt veel aanpassingen en brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Zo heeft Lora het vandaag nog steeds moeilijk met het overlijden van haar papa, daar heeft onze zus professionele hulp voor ingeschakeld, dit zijn voor haar extra uitgaven die doorwegen op haar gezinsbudget.

Om Saskia en de kinderen een duwtje in de rug te geven vragen wij als zussen een bijdrage aan deze steunactie zodat ze met haar gezinnetje een nieuwe start kan maken. We hopen dat we met alle kleine beetjes onze zus een buffer kunnen geven om de toekomst van haar en de kindjes veilig te stellen.

Wij danken iedereen voor de betrokkenheid en vrijblijvende bijdrage.

Veel liefs de zussen van Saskia, Sarah Sabine en Sally

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-08-2023 gestart
2433x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sally Robion

Sally Robion

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-08-2023 gestart
2433x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden