Steun Voor Tegen Onrecht

Steun Voor Tegen Onrecht
CHRIS G

Dit is een steun actie voor iemand die onrecht werd aangedaan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik schrijf dit vaarhaal hier neer, iets waar ik zelf stil van werd.

In 2017 kreeg een vriendin van me een brief in de bus dat ze erfbelasting moest betalen op een extreem hoog bedrag wat ze nooit heeft gehad nog gezien of weet van heeft gehad.

Het had betrekking met de erfenis van haar grootouders die overleden waren.

Ze heeft tot 2 maal toe geweigerd dit te betalen en dus een boete er boven op gekregen.

Het huis van de grootouders is verkocht geweest dus waarscheinlijk zal dat geld waar ze ook op belast geweest is van dat geweest zijn, nu !

Ze heeft dus nooit wat getekend noch bij een notaris moeten gaan voor deze gelden, noch betroken geweest bij die verkoop.

De twee grootouders hebben 2 jaar in een rusthuis gezeten, ze gingen niet weg en waren dementerend, ze hadden dus ook de volmacht overgedragen aan de andere twee levende dochters.

Bij nader onderzoek stotte men op bedragen van cash afhaling van 40.000 en 80.000 euro tot 2 keer toe, iets wat zoal de dag van vandaag heel moeilijk te bekomen is bij een bank, stil zwijgen dat men twee oudjes over straat laat lopen met zo veel geld op zak.

 

Goed dus aangehaald politie deed onderzoek zag ook dat er een rekening was die onbekend is van naam,..

Er was spraken van valse verklaringen en valsheid in geschriften, en nog enkelen bedragen na hun dood afhalingenen 10.000 euro 5000. euro,  

Tevens een bedrag van verkeersbelasting zogezegd van 3850 euro terwijl de oudjes al dood waren toen en meer als 10 jaar geen wagen meer hadden.

 

Dus deze week kreeg ze een brief in de bus dat men van hogeraf heeft beslist de zaak af te sluiten dat er niet genoeg te bewijzen zou zijn, en cyber diefstal wellicht zou zijn gepleegd,

wetende dat de twee oudjes nooit een pc noch een smartphone hebben gehad en dementerend waren,

 

Het komt er dus op neer dat de vriendin in kwestie nu alsnog alle gerechts kosten moet gaan ophoesten ondanks ze in haar recht was, en dit vin ik persoonlijk niet kunnen.

Het feit dat ze ook ziek is en al jaren sukkelt met  haar gezondheid doet er nu heel geen goed aan, en gaat er nu ook heel onder door.

 

Mijn gevoel zegt dit alles zit niet goed, en dit is geen gerechtigheid, dus ik hoop dat mensen willen helpen om haar te behoeden van toren hogen geld bedragen te betalen die ze niet zou aan kunnen.

 

Ik dank jullie al vast van harte, ik heb mijn hart opgelucht ik hoop dat het hare weldra ook weer rust zou kunnen vinden met jullie steun.

Gelden die te veel zouden zijn zullen naar het goede doel gaan, omtrent lymfoedeem, kanker enz.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-05-2023 gestart
58x bekeken

Actie georganiseerd door:

CHRIS G

CHRIS G

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-05-2023 gestart
58x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog