Steunactie dieren getroffen gebieden

Steunactie dieren getroffen gebieden
Sarah Leroi

Steunactie voor dieren in de getroffen gebieden van de oorlog, aardbeving alsook landen zoals Roemenië, Bosnia etc..

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij zetten hier een inzamelingsactie op voor de dieren (alle Soorten) in de getroffen gebieden. Het geld gaat rechtstreeks naar de vrijwilligers daar ter plaatste, die dag en nacht werken en hun leven toewijden, zelf erbarmelijk leven, om deze dieren te kunnen helpen.  Dit zal in landen zijn zoals: Turkije, Oekraïne, Roemenië, Bosia… Deze organisaties zijn opgezet door vrijwilligers zelf en krijgen verder geen officiële hulp! Zij moeten het doen met wat ze krijgen van ons allen. Zij zijn zeer transparant in wat ze doen met het geld. Foto’s van rekeningen (aankoop voeding, medische kosten, spullen, etc…) worden steeds netjes gedeeld alsook filmpjes en foto’s van de schrijnende situaties zelf. U kan dit steeds volgen op de Facebook groepen (dewelke ik zal delen) alsook hier in de updates die ik dagelijks zal geven. Volledige transparantie is gegarandeerd, ik neem alle verantwoordelijkheid op mezelf en zal het geld ook persoonlijk overmaken en verdelen, met bewijs! 
Zo kan er geen vreemd gevoel of zure nasmaak worden nagelaten.

waarvoor zal uw geld gebruikt worden:

Dringende medische kosten, voeding, hokken, dekens, materiaal, stro, etc…. Ondenkbaar veel zaken die nodig zijn!

Steeds worden er hulpacties opgezet voor de mensen in deze gebieden, helaas worden de dieren vaak vergeten. Ook zij hebben het broodnodig. Indien u graag eten of spullen doneert, kan dit ook. Dan mag u met mij contact opnemen zodat we samen kunnen bekijken hoe, wanneer en waar. Ook van deze donaties zullen steeds netjes bewijzen geleverd worden.

Ik dank jullie nu al voor jullie hulp. Iedereen die doneert, hoe klein of hoe groot uw donatie is, alles telt en is een hulp.

Donaties gaan automatisch via de donatieknop. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-02-2023 gestart
394x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah Leroi

Sarah Leroi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-02-2023 gestart
394x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog