Steunactie Saar

Steunactie Saar

Saar heeft dringend medische zorg nodig - Steun onze steunactie voor dit lief poesje!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve dierenvrienden,

Graag wil ik jullie voorstellen aan Saar, een schattig en lief poesje dat momenteel dringend medische zorg nodig heeft. Saar is een kleine vechter die onlangs in ons leven is gekomen nadat ze in een benarde situatie werd achtergelaten. We konden haar niet aan haar lot overlaten en hebben haar met open armen verwelkomd.

Helaas ontdekten we al snel dat Saar met gezondheidsproblemen kampt. Een deel van haar tong ontbreekt, waardoor eten en drinken voor haar een uitdaging zijn. Dit zorgt voor pijn en ongemak, en het belemmert haar om volop te genieten van haar kattenleven. We willen niets liever dan haar de best mogelijke zorg bieden, zodat ze weer gezond en gelukkig kan worden.

Om Saar te helpen, hebben we een steunactie opgezet. De medische kosten zijn aanzienlijk en kunnen moeilijk te dragen zijn voor één persoon. Daarom roepen we de hulp in van de gemeenschap en dierenliefhebbers zoals jij. Jouw steun kan een wereld van verschil maken voor Saar en haar herstelproces.

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan Saar's medische behandeling en welzijn. We beloven dat elke euro rechtstreeks naar haar zorg zal gaan. Mocht er meer geld worden ingezameld dan nodig is, dan zal het resterende bedrag worden gedoneerd aan een betrouwbare Vzw die zich inzet voor dierenwelzijn.

Samen kunnen we Saar de kans geven om weer te genieten van een gezond en gelukkig leven. Jouw vrijgevigheid en medeleven zullen het verschil maken in het leven van dit lieve poesje.

Doe alsjeblieft mee met onze steunactie voor Saar. Laten we haar laten zien dat er mensen zijn die om haar geven en bereid zijn om haar te steunen in haar tijd van behoefte. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van dit bijzondere dier.

Bedankt voor jullie aandacht en steun. Samen kunnen we het leven van Saar veranderen en haar hoop geven op een gezonde toekomst.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-07-2023 gestart
247x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alexander T

Alexander T

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-07-2023 gestart
247x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden