Steunpunt Vaccinatieschade

Steunpunt Vaccinatieschade
Steunpunt Vaccinatieschade

Wij zijn een onafhankelijk non-profitorganisatie en maken ons zorgen over de gevolgen van covid vaccinaties.

 

2 jaar geleden zijn we gestart met het lanceren van een steunpunt vaccinatieschade. www.steunpuntcvs.nl 

Tot op heden zorgt de Nederlandse autoriteiten ervoor dat alle ingestuurde verhalen van lotgenoten met prikschade in de doofpot blijft. De media zorgt ervoor dat de website regelmatig geframed wordt zodra er een link buiten telegram, Insta of X zichtbaar is. Tevens ligt wekelijks ons emailadres eruit zodat we wekelijks opnieuw in moeten loggen en op die manier verhalen van lotgenoten niet bij ons binnen kunnen komen. 

We hadden het van te voren al ingecalculeerd door een 2e emailadres aan te maken voor de ingestuurde verhalen. Maar goed, je moet overal aan denken. 

Ingestuurde verhalen van lotgenoten krijgen geen enkele kans voor erkenning, deuren die na vier jaar nog steeds gesloten blijven. 

Nederlanders die zich niet hebben laten prikken, of een placebo hebben gehad worden door Nederlandse autoriteiten onwetend gehouden. Als het aan de Nederlandse autoriteiten ligt blijft prikschade in de doofpot en vormen wij blijkbaar als steunpunt een enorme bedreiging. Best apart, want je verwacht dat de Nederlandse journalistiek het werk moeten doen wat wij nu al 2 jaar lang doen. Het naar buiten brengen rondom de gifspuiten waar velen Nederlanders schade aan hebben overgehouden en alles zijn kwijtgeraakt. 

Op verschillende social media platforms lezen we regelmatig in reacties over een naaste met prikschade. Blijkbaar wordt het ons erg moeilijk gemaakt waardoor onze website niet in beeld mag komen onder het gewone publiek. Een reden voor ons om niet op te geven maar simpelweg door te gaan dat er na vier jaar doofpot erkenning gaat komen voor alle slachtoffers die ons wel wisten te vinden en voor de mensen die ons nog niet hebben gevonden. 

Het enige wat wij vragen is, deel onze website onder je eigen social media vrienden/volgers. En maak vaccinatieschade bekend zodat meerdere lotgenoten ons weten te vinden en persoonlijke ingestuurde verhalen een geluid gaat krijgen. 

Zie je veel gezondheidsproblemen in je werk of binnen je eigen familie? Heb je erg veel twijfels over klachten wat na de vaccinatie onstond? Of heb je net zoals wij het zelf van dichtbij doorgemaakt zoals je vader of moeder, oma, opa, broer, zus, (schoon)zoon, (schoon)dochter? Of ben je zelf getroffen door de spuiten/boosters? Deel onze website en laat van je horen. Na vier jaar doofpot wordt het hoogtijd dat we ons meer gaan uitspreken en niet langer zichtbaar blijven als alleen op Telegram, X of Insta kanaal. 

Je kan ons initiatief steunen zodat we ons werk kunnen blijven doen. Daarnaast de kosten die we maken om de website online te houden. Het is vrijwilligerswerk. 

Dankjewel.. 🙏❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-09-2023 gestart
208x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Steunpunt CVS

Steunpunt CVS

Actie georganiseerd door:

Steunpunt Vaccinatieschade

Steunpunt Vaccinatieschade

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-09-2023 gestart
208x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog