Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens

Ik vraag dit jaar donaties voor Stichting Kinderdroomwens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Over Stichting Kinderdroomwens : Stichting Kinderdroomwens zet zich al 18 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van bijvoorbeeld het verliezen van een broertje, zusje, vader of moeder tot gehandicapt raken, lijden aan ziekte, misbruikt zijn of uit huis worden geplaatst.

Deze doelgroep valt helaas in de praktijk vaak tussen wal en schip. Daarom zet Stichting Kinderdroomwens zich (samen met het trouwe netwerk van vrijwilligers en donateurs) in om hen op een professionele en verantwoorde manier te ondersteunen. Ze zorgen dat er voor onze doelgroep, ondanks zo’n donkere periode, weer een zon aan de horizon komt te schijnen.

Ze organiseren activiteiten die zorgen voor ontspanning, begeleiding en contact met lotgenoten. Dat zijn bijvoorbeeld onze Kanjerdagen, FamillieVierdaagsen, Jongeren- en OuderBoostcamps.

 

Omdat deze stichting mij heeft laten zien dat er toch nog leuke dingen kunnen zijn in donkere tijden, wil ik dat kunnen delen met hun door geld op te halen zodat ze meer kinderen kunnen helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-02-2024 gestart
57x bekeken

Actie georganiseerd door:

emily congraz

emily congraz

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-02-2024 gestart
57x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog