StopHomophobia

StopHomophobia
Artur I.
Deel deze actie

Steun de ontwikkeling van ons online StopHomophobia-platform.

0 donaties
€ 0 van € 500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Non-profit platform: StopHomophobia.be ondersteunt de vrijheid van LGBTQ+ gemeenschap.

We zijn opzoek naar donaties om onze vrijwilligerswerking verder uit te bouwen, ons platform verder te ontwikkelen en projecten op te starten.

Ons promovideo: https://vimeo.com/526307585

WHO ARE WE

Wij zijn een groep jonge vrijwilligers van over heel België. Samen gaan wij relevante nieuwsposts toelichten en geld inzamelen voor verschillende doeleinde. Samen willen werken aan een veiligere toekomst voor de LGBTQ+ gemeenschap.

OUR MISSION

We zijn hier om de gehele LGBTQ+ gemeenschap, hier en in het buitenland, te laten weten dat ze niet alleen zijn.

We geloven dat we samen sterker zijn, daarom gaan we met verschillende organisaties samen werken om de gemeenschap ten goede te veranderen. Ons doel is een diep fundament te creëren, zo kan onze gemeenschappen bloeien en ervoor zorgen dat elk individu op zijn volledige potentieel kan leven.

Voor degenen die nog niet zichzelf kunnen zijn of hulp nodig hebben zijn we hier om hun te ondersteunen. Ons werk zal nooit gedaan zijn, er zullen altijd punten blijven die beter kunnen, maar het belangrijkste is dat iedereen zich vrij en veilig voelt en kan zijn wie hij/ zij/ die is.

OUR PRIORITIES

Samen zullen we werken naar een gemeenschappen waarin de LGBTQ+ gemeenschap gewaardeerd en verwelkomd wordt door iedereen en volledig kan deelnemen in de samenleving.

We willen ook een spotlight zetten op de LGBTQ+ gemeenschap, zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de verschillen begrijpt en respecteert. We zullen diep graven in de huidige maatschappij, zo kunnen we de taboe rond de LGBTQ+ gemeenschap verbreken.


Ten slotte zullen wij als LGBTQ+ gemeenschap met andere gemeenschappen samenwerken om harten en geesten te veranderen en om vooroordelen en discriminatie binnen LGBTQ+ gemeenschappen aan te pakken en te eindigen.

CHANGING AND PROTECTING LAWS

Samen willen we ervoor zorgen dat de nodige wetten en rechten die essentieel zijn voor LGBTQ+ gemeenschap rond gelijkheid worden gecreëerd, gehandhaafd en beschermd worden. Dit willen wij eerst bereiken in het binnenland en vervolgens ook in het buitenland want iedereen heeft recht op gelijke rechten en kansen.

Ook zullen wij verschillende campagnes voeren en lobbyen bij regeringen om wetten te veranderen die geen gelijkheid voor LGBTQ+ gemeenschap garanderen.

Samen zullen we ervoor zorgen dat de wetten die al van kracht zijn om te beschermen en niet worden ingetrokken. Samenwerken met regeringen is een must, zo kunnen we de gelijkheid voor transgenders verbeteren. Het elimineren van haatmisdrijven en discriminatie moeten worden aangepakt en dit kan enkel als we samenwerken met nationale instanties om te zorgen dat de LGBTQ+ gemeenschap in elk aspect van de maatschappij geaccepteerd wordt.

Website: www.stophomophobia.be / www.stophomophobia.nl

E-mail: info@stophomophobia.be

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

STOP Homophobia

STOP Homophobia

Actie georganiseerd door:

Artur I.

Artur I.

0 donaties
€ 0 van € 500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog