Straathonden Gambia

Straathonden Gambia
Gerjanne Kolk

Het steunen van Animal Care Home Gambia. Deze stichting zorgt voor de straathonden d.m.v. voeren, sterilisatie, castratie.

 

Al jaren ga ik naar Gambia. Dit jaar kwam ik in contact met Animal Care Home Gambia. Op Facebook volg ik haar al een tijdje en dit afgelopen jaar heb ik een bezoek gebracht aan haar opvang. Twee weken voordat wij naar Gambia gingen had ze een straathond gevonden die hoogzwanger was. De hond stond naast haar auto te wachten. Drie dagen later waren er 11 puppy's. Met heel veel liefde, zorg en aandacht zijn dit super lieve pups geworden. Inmiddels heeft de helft een plekje gevonden. Dit is natuurlijk fantastisch. Wat was er gebeurt als ze op straat waren geboren? De moeder hond wordt gesteriliseerd en ook voor haar wordt een nieuw huisje gezocht. 

Er zijn helaas ook honden die niet meer geplaatst kunnen worden. Deze honden hebben door het zwerven op straat een te groot trauma opgelopen. Voor deze honden is er een opvang op het strand. Daar leven ze in een roedel en krijgen de zorg die nodig is. En uiteraard worden ze gesteriliseerd of gecastreerd.

Naast honden helpt ze ook katten, geiten, apen en welk dier ook maar hulp nodig heeft. 

Uiteraard kost deze verzorging geld. Alles word betaald uit giften en donaties. 

Welke dierenvriend wil mij helpen, zodat ik o.a. voer en medicatie kan opsturen. Het voer in Gambia is heel erg duur! 

Het zou toch fantastisch zijn als wij haar samen blij kunnen maken met een geldbedrag zodat ze in Gambia de honden en katten kan steriliseren en castreren.

 

Alvast heel erg bedankt namens alle dieren.

Lieve groet,
Gerjanne Kolk

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-03-2023 gestart
850x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Animal Care Home Gambia

Animal Care Home Gambia

Actie georganiseerd door:

Gerjanne Kolk

Gerjanne Kolk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-03-2023 gestart
850x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog