Tegenslag op tegenslag

Tegenslag op tegenslag

Door persoonlijke omstandigheden en fhising. Daarom deze actie anders komen we op straat te staan met 2 kinderen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

10 maart 2020 de dag dat covid-19 in hun leven kwam en 2 gezinsleden ernstig ziek werden maar dat mocht de pret niet drukken want er was ook 'leuk' nieuws namelijk er was een 2e kindje op komst.

 

Bij 4 maanden valt het gezin van hun roze/blauwe wolk en dompelt een miskraam hun in een sombere periode. Na het verdriet een plekje te hebben gegeven word er in het najaar een gezwel in de liesstreek gevonden van de man in het gezin werk ligt stil en moet geopereerd worden waarna een lang herstel volgde(met de mededeling dat voorplanting er mogelijk niet meer in zit) en de gedachte ouders van 1 mooie dochter te blijven.

 

Het jaar 2020 achterlatend hopend op een mooie 2021 volgt het nieuws dat de vrouw in verwachting is en kan hun geluk niet op uitkijkend naar een mooie zwangerschap een verbouwing plannen voor een extra kamer in het voorjaar. Voorjaar verbouwing 1ste verdieping volledig in gang word de vrouw op haar werk aangevallen door een cliënt waardoor ze een maagbuiktrauma oploopt en bloed van mama bij de baby is gekomen. Wat volgt is tot de uitgerekende datum ziekenhuis in en uit en dankzij medisch ingrijpen genieten ze sinds augustus van hun 2e dochter.

 

Terwijl de verbouwing nog in volle gang is treft bankfraude het gezin en is alles leeg getrokken bank/spaarrekening incl die van oudste dochter gevolg verbouwing stil en gezin met schuld achterlatend gaan ze zo goed en zo kwaad als het kan door met de gedachte 2022 zal ons wel geluk brengen.

 

Het jaar 2021 achterlatend op naar een goed en gezond 2022 is het jaar 2 weken oud als hun oudste dochter(5jaar) zich niet lekker voelt en acuut op word genomen in het ziekenhuis terwijl artsen vechten voor haar leven (lever,nier falen en verzuurd bloed) krijgen de ouders te horen dat 'als' hun dochter sterk genoeg is ze dit zal overleven maar wel voor het leven ongeneeslijk ziek zal blijven.

 

Nu 4 weken na diagnose zijn ze met zijn vieren thuis en zal/is hun leven 180 graden gedraaid alleen alle financiële ellende wat hun achtervolgt zou ik graag bij ze weg halen met deze doneeractie zodat ze met volle aandacht van hun gezin kunnen genieten zonder te vrezen dat ze uit huis worden gezet en verbouwing af kunnen maken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-02-2022 gestart
387x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alissa Manshanden

Alissa Manshanden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-02-2022 gestart
387x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog