The animals we saved (TAWS)

The animals we saved (TAWS)
Malekith Haudenhuyse

Zorg voor gedumpte en verwaarloosde dieren met een klein budget. Elke gift telt. Maak samen met ons het verschil voor hen.

 

Wij zetten ons reeds jaren onvermoeibaar in voor het redden en verzorgen van gedumpte en verwaarloosde dieren, ondanks ons beperkt budget. Wij geven deze dieren graag een tweede kans en de liefde en zorg die ze verdienen.

Ons leven is gewijd aan het redden van dieren die verlaten zijn, vaak in verschrikkelijke omstandigheden. Wij bieden de noodzakelijke medische zorg, voeding en onderdak aan deze dieren, en werken samen met dierenartsen om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke zorg ontvangen. 

Hierdoor hebben wij al talloze dierenlevens veranderd en hen een liefdevolle en permanente thuis gegeven.

Ondanks onze enorme inzet, worden we geconfronteerd met financiële beperkingen die het moeilijk maken om aan alle behoeften van de dieren te voldoen. Daarom zijn we deels afhankelijk van de gulheid van anderen om ons te ondersteunen bij onze levensreddende missie. 

Elke gift, hoe klein ook, maakt een verschil en stelt ons in staat om voort te blijven gaan met deze belangrijke taak.

Als u wilt bijdragen aan onze missie en de dieren helpen, is elke donatie meer dan welkom. 

Uw gift kan helpen bij het voorzien in voedsel, medicijnen, huisvesting en andere essentiële benodigdheden voor deze kwetsbare dieren. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Dus, als u ooit op zoek bent naar een manier om een verschil te maken in het leven van gedumpte en verwaarloosde dieren, overweeg dan om ons te steunen met een donatie. 

Uw bijdrage zal niet alleen het leven van deze dieren veranderen, maar ook bijdragen aan een wereld waarin elk dier de liefde en zorg ontvangt die het verdient.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-10-2023 gestart
109x bekeken

Actie georganiseerd door:

Malekith Haudenhuyse

Malekith Haudenhuyse

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-10-2023 gestart
109x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog