Ticket Complex Maastricht, Charlotte de Witte

Ticket Complex Maastricht, Charlotte de Witte
Deel deze actie via:

Wegens schaarste op de huidige ticketmarkt worden kaarten opgekocht om deze vervolgens tegen exorbitante bedragen te verkopen

 

Op zaterdag 23 oktober (stipt) 12:00 uur zou de ticketverkoop van start gaan voor een evenement in de Complex te Maastricht. 
Het betreft een speciale editie van het zogeheten evenement  Claydrum waar op 19 november niemand minder dan Charlotte de Witte te gast zal zijn.
Niets vermoedend en vol goede moed zat ik dan ook stipt om 12:00 uur op de betreffende website paraat om een ticket te bemachtigen. Als donderslag bij heldere hemel blijkt al snel (+\- 10 seconde na aanvang van de verkoop) dat alle kaarten verkocht zijn. De originele prijs varieert tussen de 35,- en 39,- euro. Vol verontwaardiging neem ik vervolgens kennis van het feit dat diezelfde tickets voor bedragen tussen de 150,- en 390,- euro te koop worden aangeboden op Ticketswap, een soort marktplaats waar kaarten op gekocht- en verkocht worden. 
Mijn vrienden hebben wel een ticket weten te bemachtigen, maar helaas zijn mijn eigen zakken niet diep genoeg om zulke bedragen te kunnen betalen voor een ticket. Via deze weg dan ook een schreeuw om uw hulp, zodat ik toch nog op 19 november een leuke avond met mijn vrienden en Charlotte de Witte kan beleven.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-10-2021 gestart
990x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hugo Creusen

Hugo Creusen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-10-2021 gestart
990x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Evenement
Misbruik melden