TOMBOLA! Help kinderen en gezinnen aan warmte

TOMBOLA!  Help kinderen en gezinnen aan warmte
Tessa Vromans
Deel deze actie via:

we besloten een actie op te zetten om de kou aan te pakken, MET TOMBOLA

 

Hallo allemaal, 

Ik ben tessa en samen met een mama van op school hebben we besloten om een actie op poten te zetten, 
Niet zomaar en niet voor ons… maar mensen die door de hoge energieprijzen niet ander kunnen dan met hun gezin in de kou te zitten, samen kunnen wij dit toch aan? 

Wij gaan dus samen grootschalig gaan inkopen van warme dekens en kleren, want jammer genoeg lopen er ook kinderen in zomerkleren en kapotte kleren naar school! 

Hiermee zijn we van plan om een stand in verschillende gemeentes op te zetten om deze mensen de nodige kleren en lakens te geven. 

Kennen jullie een gezin dat nood heeft aan dit? Stuur ons gerust een mailtje naar samentegenkou@gmail.com hiervoor kunnen we een pakket samenstellen en verzenden of naar hen persoonlijk brengen. 

Het leven tegenwoordig is voor iedereen moeilijk, zelfs zo moeilijk dat sommige kinderen zonder brood naar school gaan, ook hier willen wij onze schouders zetten! 

Hiervoor mogen ook steeds mailtjes gestuurd worden, dit mag anoniem ook, we hebben respect voor ieder zijn privacy. 


Steunen jullie ons om dit te kunnen waarmaken? 

Na de steun kunnen jullie ook steeds updates krijgen indien gewenst, stuur ook dan gerust een mailtje naar samentegenkou@gmail.com


Nu gaan sommige mensen denken waarom geen tweedehands inzamelactie, wel lieve mensen daar is een reden voor dit hebben we eerder gedaan en geloof me ik was diep beschaamd, ipv kleren uit te delen hebben we kleren naar het containerpark mogen aanvoeren, de kleren zaten of vol met scheuren of waren beschimmeld, immens vuil, dekens die naar katten urine stonken nee dat willen we niet meer meemaken. 

Daarom gaan we ook naar de goedkopere kleding winkels zoals , zeeman, zodat we veel kleren kunnen halen, lakens bestellen we online waar ze het goedkoopste staan, iemand hier goede ervaringen ? 
Stuur ons gerust de gegevens door via ons mail adres. 

#samen tegen kou #GeefKinderenWarmte #GeefFamiliesWarmte 

Wie doet er mee en steunt deze actie? 
 

door een tip van een super madam, gaan wij hier een tombola aan koppelen, 1 lotje is 5€ deze gaan samen in een pot genummerd van 1 tot 100, wil jij een lotje ? Steun dan deze actie met 5€ of meer, voor elke 5€ krijg je een een nummer Doorgestuurd, dus stuur zeker jou e-mail door naar samentegenkou@gmail.com voor jou nummertje en wie weet win jij wel een mooie prijs! 

inhoud tombola 

1)gepersonaliseerde boomschijf

2)gepersonaliseerd ledlampje

3) gepersonaliseerd juwelenkistje 

4) gepersonaliseerd harthandger 

5) sleutelhanger pegdoll (houten poppetjes) 

en zo gaan we verder ❤️ tot 100 prijzen 

Veel liefs 

Het Samen Tegen Kou Team
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-10-2022 gestart
307x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tessa Vromans

Tessa Vromans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-10-2022 gestart
307x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog