Vagebond

Vagebond
sandra van de Donk

Sociaal project om Jan Willem zijn droom uit te laten komen, waardoor hij weer perspectief ziet in het leven.

 

Jan Willem is een man van 55 met aangeboren en niet aangeboren hersenletsel. Hierdoor is JW heel snel overprikkeld en hier lijdt zijn zelfstandig kunnen functioneren erg onder. JW woont nu in een rijtjeshuis in een dorp in Friesland. Dit geeft hem constant te veel prikkels met alle narigheid van dien. De hulpverlening weet al jaren geen oplossing voor deze man. Het ene conflict volgt het andere op. De 7 uurtjes begeleiding in de week bieden geen perspectief.

It Pakhûs (www.itpakhus.nl) heeft wel een oplossing gevonden. We hebben een woonschip gekocht waar JW wanneer hij maar wil op kan verblijven. Hij komt officieel op It Pakhûs wonen, waar 24 uurs begeleiding wordt verleent. Het schip komt in Akkrum te liggen waar JW vaak zal zijn. Overdag komt hij op It Pakhûs werken (dagbesteding) in de kringloopwinkel.  Iets waar zijn hart naar uit gaat.

Het schip moet worden opgeknapt en er moet verhuisd worden. Dit kost geld en dat heeft JW niet. 

Onze vraag is een donatie zou willen geven aan dit project zodat JW weer perspectief ziet in zijn leven. Met It Pakhûs als terugval/thuisbasis kan hij zich weer gelukkig gaan voelen.

Er loopt ook een crowdfunding waarbij u kunt lenen aan ons.De lening is voor 5 jaar met een rente van 5%.                                         Dit kan niet via deze site. Hier alleen donaties

Wij zeggen DOEN!

Alle donateurs worden eind september 2023 uitgenodigd voor een BBQ op de boot bij Jan Willem in Akkrum. Ook zullen we iedereen op de hoogte houden met een nieuwsbrief van dit project.

Met speciale dank aan de realisatoren van dit project.                   Martijn Werlich-van Ulft, partner Katja ondernemers  Autisky         Miranda de Jonge werkzaam op It Pakhûs                                       Sandra van de Donk zorgondernemer It Pakhûs

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-04-2023 gestart
298x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Martijn Werlich-van ulft

Martijn Werlich-van ulft

Actie georganiseerd door:

sandra van de Donk

sandra van de Donk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-04-2023 gestart
298x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden