Vino’s Vaccins

Vino’s Vaccins
Gigi Primera
Deel deze actie

Vino is allergisch aan gras en mensen. Hij kan niet meer in het bos lopen en met vaccins kunnen we hem helpen

25 donaties
€ 865 ingezameld

Dit is Vino, onze Golden Retriever! Vino is bijna 4 jaar en is ongelofelijk speels, loyaal, lief, zorgzaam en super verliefd op alle mensen en andere dieren!

 

Op de foto zie je Vino volop genieten van los te lopen in het bos waar hij zo gelukkig en blij van wordt!

 

Spijtig genoeg is Vino vastgesteld met een allergie aan alle soorten mijten, gras en pollen… hierdoor is het voor hem bijna niet meer mogelijk om nog in de natuur rond te huppelen omdat hij zich anders tot bloedens toe krabt.

 

Hoe jammer dat hij dit ook vindt, hij had troost aan het feit dat hij altijd mee kon met andere mensen en altijd geaaid werd als we eens een terrasje deden, maar vandaag is ook vastgesteld dat hij allergisch is aan menselijke huidschilfers… de aandacht waar onze lieverd zo van genoot is hij nu blijkbaar ook allergisch aan.

 

Deze allergiëen kunnen hopelijk worden opgelost met een vaccin, maar deze kosten ronduit €150 per 10 maanden + een bloedonerzoek van €150 om te zien of het vaccin al dan niet aan slaat…

 

Dit is belachelijk veel geld maar een prijs die moet betaald worden om onze lieveling terug de dingen te kunnen laten doen die hij graag doet!

 

Daarom deze crowdfunding, voor iedere donatie komt Vino een stapje dichter bij een normaal speels hondenleven en kan hij weer optimaal van alles genieten!

 

Dank U wel!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Gigi Primera

Gigi Primera

25 donaties
€ 865 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog