Vlaardingers voor Oekraïne

Vlaardingers voor Oekraïne
Joey  Bremer
Deel deze actie

Actie ten behoeve van noodopvang van Oekraïense vluchtelingen in gemeente Vlaardingen.

41 donaties
68%
€ 2.029 van € 3.000 ingezameld

Update 5 april 20200

Op zowel de eerste als tweede opvanglocatie staat de basis. Dankzij vele donateurs hebben wij kunnen helpen de slaapkamers en leefruimtes in te richten. Onze actie beperkt zich echter niet enkel tot de inrichting. Wij denken ook aan de kinderen! Ook zij hebben alles achter moeten laten en kwamen hier aan met vaak maar een klein tasje met een setje kleding, maar deze kinderen gaan op zeer korte termijn ook naar school. Daarom willen wij alle kinderen voorzien van een schooltas, lunchtrommel, schrijfwaar en een kleinigheidje wat echt van hunzelf is. Inmiddels hebben wij vandaag de eerste schooltassen mogen uitdelen, maar vele kinderen zullen nog volgen. Dit kunnen wij niet zonder jullie hulp, dus blijven jullie doneren?

Update maandag 14 maart 2022

Gister hebben we bij enkele leden van de Rotary  goederen mogen ophalen en vandaag mochten we een hele partij ophalen bij De Bie B.V. in Schiedam.  Nogmaals bedankt voor deze mooie donaties! Vanuit de gemeente kwam vandaag het verzoek voor kleine ladekastjes, staande lampen en hoofdkussens. Wilt u dergelijke goederen doneren neem dan contact met ons op.

Update zaterdag 12 maart 2022

De gemeente Vlaardingen laat middels haar facebookpagina weten meer bedden en andere goederen aangeboden te hebben gekregen dan gevraagd was. Echter is er nog steeds een grote vraag naar hoofdkussen, dekbedden en beddengoed. Daarom duurt onze actie voort!! Wij hebben nauw contact met de gemeente over welke spullen er nodig zijn en alle donaties zullen dan dus ook ten goede komen aan spullen die noodzakelijk zijn voor een veilige warme plek voor deze mensen.

 

Vandaag hebben wij donaties mogen ontvangen van Zeeman Veerplein, Leenbakker Vlaardingen en Expert Vlaardingen. Namens ons, de gemeente Vlaardingen en de opgevangen vluchtelingen Bedankt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ De gemeente Vlaardingen is met spoed opzoek naar 28 bedden en toebehoren voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Nadat deze mensen huis en haard hebben moeten achterlaten willen wij Vlaardingers deze mensen een goed bed en een warme deken aanbieden.

Op vrijdagavond 11 maart 2022 deelde Gemeente Vlaardingen het volgende bericht op haar facebook:

Bedden gezocht!

🛏

Wij zijn met spoed op zoek naar 28 eenpersoonsbedden, het liefst met matras, voor in de opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne.

🇺🇦

Heb je een eenpersoonsbed beschikbaar? Stuur dan je telefoonnummer in een privébericht of via WhatsApp (06 3081 5413). Dan nemen wij contact met je op.

📱

Vast bedankt voor de hulp!

💙
💛

 

Omdat niet iedereen een bed beschikbaar heeft en er nog niet voldoende bedden zijn, hebben wij Vlaardingers besloten om deze crowdfunding op te zetten. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een goed bed en warme deken voor deze Oekraïense vluchtelingen. De gemeente Vlaardingen is op de hoogte van deze actie en waardeert dit enorm. Het ingezamelde bedrag zal dan ook in overleg met de gemeente Vlaardingen besteed worden aan bedden, matrassen en andere benodigdheden (denk aan dekens en beddengoed). 

 

Deze crowdfunding wordt gewaardeerd door de gemeente Vlaardingen, maar de initiatiefnemers van deze actie zijn de inwoners van deze gemeente. 
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-03-2022 gestart
3414x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Joey  Bremer

Joey Bremer

41 donaties
68%
€ 2.029 van € 3.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-03-2022 gestart
3414x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Vlaardingers in actie voor vluchtelingen Oekraïne

12 Mar 2022

VLAARDINGEN - De gemeente Vlaardingen is met spoed opzoek naar 28 bedden en toebehoren voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Voor een aantal Vlaardingers was dit nieuws meer dan gfenoeg reden om in actie te komen en een actie op te zetten via Steunactie.nl. ,,Nadat deze mensen huis en haard hebben moeten achterlaten willen wij Vlaardingers deze mensen een goed bed en een warme deken aanbieden.''

Vlaardingen 24.nl