Voedsel en behandeling van straatdieren

Voedsel en behandeling van straatdieren
Nigar Peker

Help samen met mij aan steun voor voedsel, behandeling, operatie, medicijnen en opvang voor straat dieren.

 

Dagelijks zien we dieren in leed, in het asiel en helaas in veel landen buiten op straat. Heel vaak kijk ik met veel verdriet naar alle foto's en filmpjes. Ik vraag mij af waarom mensen geen eten geven, deze dieren niet hun nodige vaccinaties geven of wegrijden na een ongeluk.

We willen allemaal wat doen maar weten niet hoe en denken gauw “Er zijn zoveel dieren in nood, we kunnen ze niet allemaal helpen”.

Klopt, we kunnen ze niet allemaal helpen, maar elk geholpen dier is er één. Wat betreft de vraag waarom geven mensen geen eten of verzorgen ze de dieren niet, is het antwoord eigenlijk helaas ook niet bevredigend maar in de meeste gevallen helaas wel de werkelijkheid. 

Veel mensen hebben zelf geen geld om te eten en dierenartsen zijn in veel landen onbetaalbaar. Zelfs als je een gewond dier op straat vindt en brengt, helpen ze niet voordat er betaald is en de kosten zijn te hoog voor mensen die zelf geen geld voor eten hebben. 

Ik wil niet meer wegkijken en heb besloten om de mensen te steunen die wel bereid zijn eten te geven en de moeite nemen om deze dieren te helpen met alles wat ze nodig hebben. 

Hiervan is een mevrouw die alle dorpen in Turkije afgaat, dieren voedt, redt van absurde omstandigheden. Zij zorgt voor sterilisatie/castratie van dieren om te voorkomen dat er meer dieren op straat komen. Ook de behandeling, operatie en opvang gaat ze niet uit de weg. 

Dit alles kost tijd en heel veel geld, tijd kun je maken en dat doet ze graag. Echter de kosten voor voedsel, dierenarts/medicijn kosten en vervoer naar opvang is zij geheel afhankelijk van giften. Zoals jullie kunnen raden loopt alles heel snel op waardoor zij heel veel levens niet kan redden en zelf met hoge rekeningen van de dierenartsen zit. 

Graag wil ik met jullie deze mevrouw helpen om nog meer dieren te voeden, behandelen en plaatsen bij mensen waar ze liefde krijgen die ze verdienen. 

Dit is het minste wat we op afstand kunnen doen. Ik heb respect voor zo'n engel die al haar tijd en kracht inzet voor deze dieren in nood.

Help mij a.u.b. om één dier of meerdere te helpen. 

Alvast duizend maal dank voor mensen die willen doneren. Graag wil ik jullie verzoeken om dit te delen op FaceBook/Instagram/Whatsapp om ons bereik te vergroten. 

Hier een aantal lieverds die zij heeft geholpen en hopelijk volgen er vele meer. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-03-2024 gestart
264x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nigar Peker

Nigar Peker

 
Actie loopt tot 01-01-2025

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-03-2024 gestart
264x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden