Volledige IRONMAN in Zweden voor de hartstichting!

Volledige IRONMAN in Zweden voor de hartstichting!
Kevin Keijzer

10jaar na eigen hart operatie. 3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42,2km hardlopen. Om geld op te halen voor de hartstichting.

 

Beste allemaal,

17 augustus 2024 ga ik (Kevin Keijzer) een volledige IRONMAN in Zweden afleggen. 3,8km zwemmen, 180km fietsen, en 42,2km hardlopen. Ik heb mij precies 300 dagen voor de start ingeschreven. Tijdens deze maanden voorbereiding zamel ik geld in voor de hartstichting om 10 jaar na mijn hartoperatie, dit hoofdstuk van onzekerheid en angst volledig af te sluiten en extra behandelingen/onderzoek mogelijk te maken voor mensen die hartproblematiek ondervinden. Door eigen ervaring weet ik hoe ontvreemd je je in eigen lichaam kan voelen. Ik wil via deze manier ook personen die deze onzekerheid voelen een hart onder de riem steken door te laten zien dat het goed kan komen. 

Afgelopen 2 jaar heb ik de basis hiervoor gelegd met kortere afstanden om te kijken of het fysiek mogelijk zou zijn. Het gaat alsnog een enorme uitdaging worden, maar het besluit staat vast. 

Na de finish zal het volledig opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden.

Er kan door iedereen en elk bedrijf gedoneerd en/of gesponsord worden. Elk bedrag wordt enorm gewaardeerd!

 Voor elk(e) persoon, vriendengroep, bedrijf, familie of sportteam dat 150euro of meer doneert/sponsort wordt er op het speciaal ontworpen race tenue (trisuit), denk aan mouw/rug/been, jullie naam vernoemd wat terug te zien is op alle socials, foto's en video's. Ook tijdens de voorbereiding.
VOL=VOL. Beperkte plekken. 

Goed zichtbare plekken op de borst zijn ook beschikbaar. Stuur mij een bericht voor de mogelijkheden. 

Van elk gedoneerd bedrag zal 80% naar de hartstichting gaan. 20% wordt gebruikt om de actie mogelijk te maken. Alle kosten die gemaakt worden zijn bij elkaar een groot maandsalaris. Ik investeer zelf ook graag in deze mogelijkheid om op deze manier geld op te halen voor de hartstichting. Wegens de hoge kosten vraag ik alleen een klein beetje hulp. Vandaar de 80/20% verhouding. Mocht je 100% willen doneren aan de hartstichting of 100% willen sponsoren om deze actie mogelijk te maken. Of een 50%-50% verhouding. Dan is dat altijd een optie! Je kan dat aangeven in de beschrijving of via een persoonlijk bericht! Dan zorg ik dat het in de juiste potjes terecht komt. Je bepaalt dus zelf waar het heen gaat.

Op de hoogte blijven? Tof! Volg de socials!

Instagram: @Kevinkeijzertri

contact:

06-18595657

Kevinkeijzer96@gmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-12-2023 gestart
1186x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kevin Keijzer

Kevin Keijzer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-12-2023 gestart
1186x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog