Voor en door de community: Queer safe(r) space in Mechelen

Voor en door de community: Queer safe(r) space in Mechelen
Vief Cornelissen

Elke maand organiseren we een safe(r) space in Mechelen voor queer personen, in de vorm van een samenkomst zonder alcohol

 

Hallo, ik ben Vief,

Een queer persoon die een kleine groep mensen in Mechelen heeft gevonden om samen verder te bouwen aan onze community. Al bijna twee jaar zijn we actief, sinds het afgelopen jaar is er telkens meer volk en willen we het ook wat serieuzer aanpakken. Graag zouden we nóg meer mensen willen bereiken. Daarom huren ze sinds kort een vaste locatie en willen we ook officieel een (feitelijke) vereniging starten.

Actie: Antwerp 10 Miles

Als sponsoractie loop ik over een paar weken mee met de Antwerp 10 Miles! Na de Dodentocht van 2022 en de Rotterdam Marathon van 2021 leek dit mij een fijne uitdaging, waarmee ik meteen ook fondsen kan inzamelen voor de organisatie.

Het zou dan ook super tof zijn als jullie me zou kunnen sponsoren. Alle opbrengsten gaan recht naar onze organisatie, zodat we deze verder kunnen opbouwen en aan meer queer mensen een safe(r) space in Mechelen kunnen aanbieden.

Alcohol Free Queer (Queer Zonder Bier)

Graag willen we queer personen in Mechelen een community aanbieden, een safe(r) space, waar mensen zonder alcohol, mét respect voor elkaar kunnen samenkomen. Daarom organiseren we elke 2e zondag van de maand hier een fijn samenkomstmoment voor.

Om de huur van de ruimte te bekostigen en om onze organisatie officieel op poten te zetten hebben we echter fondsen nodig.

Hoe wordt jullie steun geinvesteerd?

  • We komen samen in een heel fijne locatie, waar de huur tussen 75 en 150 euro per keer kost, afhankelijk van de grootte van de groep,
  • We willen van onze groep een echte vereniging maken, dit brengt kosten met zich mee om op te zetten (rond de 400 euro),
  • Enig geld dat zou overblijven zal worden geïnvesteerd in overige kosten van de activiteiten zoals het voorzien van snacks en (fris)drank. Mocht er daarna nog meer zijn dan willen we graag extra activiteiten kunnen aanbieden (zoals een workshop alcoholvrije cocktails, een rondleiding in Mechelse musea…)

Alle kleine beetjes helpen! <3
 

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun en hopelijk tot snel!
 

Vriendelijke groeten,
Vief

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-04-2023 gestart
683x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vief Cornelissen

Vief Cornelissen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-04-2023 gestart
683x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog