Vrouw in nood met kinderen

Vrouw in nood met kinderen

Vrouw die na een scheiding met boetes en kosten zit tot 25 000€ ex man haar laten zitten. Elk klein beetje kan helpen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Er zijn momenten in het leven waarop het moeilijk is om de eindjes aan elkaar te knopen, en een scheiding kan zo'n situatie alleen maar verergeren. Helaas is dit precies waar een vrouw die net uit een scheiding is gekomen, momenteel mee te maken heeft. Door de scheiding heeft ze flinke schulden opgebouwd en het lijkt erop dat ze er alleen niet uitkomt.

Maar er is hoop. De vrouw heeft besloten om hulp te zoeken via crowdfunding om haar financiële situatie te verbeteren. Niet alleen wil ze haar eigen schulden aflossen, maar ze wil ook ervoor zorgen dat haar kinderen geen last hebben van de gevolgen van de scheiding. De vrouw heeft zichzelf voorgenomen om weer op te krabbelen, maar ze heeft daarbij hulp nodig.

Als u bereid bent om een bijdrage te leveren, zou u niet alleen deze vrouw helpen, maar ook haar kinderen. Zij zullen er zeker dankbaar voor zijn. Een kleine bijdrage kan een groot verschil maken in het leven van deze familie. Laten we samen deze vrouw helpen om haar financiële lasten te verlichten en haar de steun te geven die ze nodig heeft om weer op eigen benen te staan. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-04-2023 gestart
63x bekeken

Actie georganiseerd door:

Leisa Meren

Leisa Meren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-04-2023 gestart
63x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog