Waar zijn de verdwenen kinderen gebleven van de beruchte Toeslagenaffaire?

Waar zijn de verdwenen kinderen gebleven van de beruchte Toeslagenaffaire?
De Nieuwe Media

Dit gaat ons allemaal aan!

 
€ 0 ingezameld

Beste lezer(es),

Keer op keer worden wij van binnen diep geraakt en geconfronteerd met verdwenen kinderen die in de kinderhandel verdwijnen. 

Het is nu de hoogste tijd dat we massaal onderzoek gaan doen naar alle verdwenen kinderen die door de inmiddels zeer beruchte Toeslagenaffaire in het jeugdzorg circuit zijn beland!

 

Onze kinderen zijn onze Toekomst!

Dit gaat ons allemaal aan, waar zijn de verdwenen kinderen werkelijk gebleven? Zorg goed voor Uw en onze kinderen die onze eigen Toekomst bepalen!

 

Oproep aan de Nederlandse bevolking!

Het wordt de hoogste tijd dat we dit in de media kenbaar gaan maken en alle ouders gaan ondersteunen die hun kinderen door de Toeslagenaffaire zijn kwijtgeraakt. 

Wij vrezen met grote vreze, dat veel kinderen die uit het zicht zijn verdwenen, terecht zijn gekomen in de kinderhandel. 

 

Waarheidskrant

Gebleken is reeds dat wij, De Nieuwe Media, de Waarheidskrant, de vrije Nederlandse pers, oprechte en ongecensureerde media, zelf ook onderzoek moeten gaan doen naar het welzijn van de uit huis geplaatste kinderen die door de inmiddels beruchte Toeslagenaffaire uit huis werden geplaatst. De geluiden van nu zijn dat uit huis geplaatste kinderen zelfmoord plegen en seksueel misbruikt worden. Dit is een zeer verontrustend geluid vanuit onze samenleving!

 

Politiek Den Haag heeft het vandaag nog steeds niet onder controle! 

Veel politici verlaten nu zelfs de politiek anno 2023. Het lijkt alsof de politiek er wel aandacht aan wilde besteden, maar uiteindelijk niets kon of wilde doen. Waarom niet?

Tot heden ten dage 5 september 2023 is er nog steeds heel erg veel loos in de jeugdzorg met de kinderen die door de Toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst en kinderen die door een andere reden uit huis zijn geplaatst en in de jeugdzorg zijn beland. Veel kinderen die ooit met jeugdzorg te maken kregen zijn beland in de kinderhandel.

 

Ga zelf ook onderzoek doen beste mensen en/of steun ons!

Met vrije en hartelijke groeten,

De Nieuwe Media 🟣 Waarheidskrant

Meer info: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/het-wordt-tijd-dat-we-massaal-onderzoek-gaan-doen-naar-de-verdwenen-kinderen-door-de-toeslagenaffaire/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-09-2023 gestart
809x bekeken

Actie georganiseerd door:

De Nieuwe Media

De Nieuwe Media

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-09-2023 gestart
809x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog