Walk to Colombia

Walk to Colombia

Help mij mijn Colombiaanse gastmama opnieuw in de armen te sluiten!

 

// UPDATE // 

Lieve allemaal!

Omdat jullie steun zo overweldigend blijft, heb ik besloten om nog een stapje verder te gaan. Ondertussen zitten we al 100 euro over het doelbedrag en kan ik dus met veel trots zeggen dat ik dit integraal doneer aan de organisatie Colombia Solidariteit!

Colombia Solidariteit maakte ons vrijwilligerswerk vorig jaar mogelijk. We plantten bomen, gaven les, renoveerden de lokale speeltuin, organiseerden activiteiten voor de jeugd en evenementen voor het hele dorp! Daar bleef het niet alleen bij... Deze fantastische organisatie zorgde voor een culturele uitwisseling die zoveel personen gelukkig maakte. Niet is waardevoller dan dat!

Daarom heb ik besloten dat ik per 100 euro die ik boven het doelbedrag inzamel één kilometer extra zal wandelen! Dat wil zeggen dat ik op dit moment al 89,17 km zal wandelen.

Keep it going, amigos!

X,

Charlot

// ORIGINEEL //

¡Hola amigos, amigas y familia!

Vorig jaar ging ik met de organisatie Colombia Solidariteit een maand vrijwilligerswerk doen in Villarrica, een klein dorpje in Colombia. Zoals sommigen onder jullie wel weten, heb ik daar mijn hart verloren en liep mijn terugkomst in België niet van een leien dakje. Het gemis naar mijn gastmama, Ivonne, blijft nog elke dag groot.

Ivonne is een prachtige vrouw, met een sterk karakter en een hart van goud. Vanaf dag 1 zag iedereen wat voor een perfecte match we waren. Zoals mijn vrienden het beschrijven: twee onafhankelijke plantrekkers met dezelfde openheid, humor en loyaliteit. Bij Ivonne voelde ik me voor het eerst echt thuis. Helaas komen we op het vlak van zware gevoelens ook overeen. We kampen met een groot gevoel van eenzaamheid in deze drukke wereld. Ivonne’s man stierf helaas en haar kinderen wonen op zo’n 200 km afstand.

Mijn terugkomst in België viel ook enorm zwaar. Ik belandde in een depressie en werd staande gehouden door mijn fantastische vriendinnen. Op dit moment heb ik voldoende hulp en medicatie waardoor ik vrij stabiel ben. Vanwege mijn situatie, was ik dus niet van plan om deze zomer te reizen. Maar toen Ivonne mij vertelde dat het niet goed met haar gaat om dezelfde redenen, besloot ik dat ik deze zomer in Colombia moet geraken. Alleen kan ik zo’n vliegticket nooit betalen en hoop ik op jullie hulp te rekenen. Jullie zouden mij enorm helpen door een vrije donatie te doen! Zo haal ik hopelijk mijn einddoel van 600 euro en kan ik Ivonne snel opnieuw in de armen sluiten.

Hulp vragen, blijft voor mij een grote stap, daarom zal ik dit ook niet voor niks doen! Op zondag 11 juni 2023, zal ik een sponsortocht van 88,17 km wandelen! Als je die komma wegdenkt, is dat de afstand van België naar Colombia in vogelvlucht. Wil jij mij helpen en sponsoren? Dat kan via deze Steunactie! Wie zich graag mee inzet, mag altijd een stukje mee komen wandelen of komen supporteren. De route wordt later nog gedeeld!

Mocht ik mijn einddoel van 600 euro niet halen, is mijn missie helaas niet gelukt en dan blijf ik in België. Alle gestorte bedragen worden dan integraal gedoneerd aan de organisatie Colombia Solidariteit. Op die manier worden de projecten die we in 2024 gaan verwezenlijken in Villarrica toch gesponsord. Mocht dit een groot succes worden en er meer dan 600 euro worden ingezameld, doneer ik alles boven de 600 euro uiteraard ook integraal aan Colombia Solidariteit ter sponsoring van de projecten in 2024.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie tijd en steun!

Lieve groetjes,

Charlot

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-05-2023 gestart
1055x bekeken

Actie georganiseerd door:

Charlot Van den Bogaert

Charlot Van den Bogaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-05-2023 gestart
1055x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie Reis
Misbruik melden