Wat als liefde niet meer werkt..

Wat als liefde niet meer werkt..

Mensen uit gebroken relaties moeten hun leven terug opbouwen, door de zware huur en geld dat in een woning zit, lopen ze vast

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Je relatie werkt niet meer en je moet op zoek naar een andere woonst. Je geld zit vast in de woning die je samen met je ex-partner hebt gekocht en die moet nog verkocht worden. Niet iedereen kan terecht op de sociale markt en ook daar zijn sowieso wachtlijsten. 

Je komt dus noodgedwongen terecht in de privé huurmarkt. Deze prijzen liggen hoger dan leningen voor woningen. Hier moet je ook meteen. 3 maanden huurwaarborg en een maand huur ophoesten. Voor velen is dit onmogelijk en misschien ook een reden om verder gebukt te gaan in de relatie.

Er bestaan natuurlijk al een aantal initiatieven die hiermee helpen, maar uit eigen ervaring weet ik dat niet iedereen ermee geholpen is. Velen vallen net uit de boot.

Mijn droom is om voor hen een soort vzw uit te werken, zodat ik hen in deze prille moeilijke situatie kan helpen.

Ik heb het bedrag op 50000 vastgezet, omdat ik geen idee heb hoeveel mensen dit aanspreekt. Met dit bedrag kan ik in ieder geval al enkele mensen voorthelpen van wie ik weet die het hiervoor goed kunnen gebruiken.

Ik hoop natuurlijk op een immens succes!

Alvast erg bedankt voor jullie tijd, interesse en steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 6 dagen geleden gestart
16x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie Cammaerts

Sofie Cammaerts

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 6 dagen geleden gestart
16x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog