Weer leven in plaats van overleven.

Weer leven in plaats van overleven.

Help je mij aan een schone start?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Goedemiddag,


Als eerste bedankt voor de tijd die je neemt om mijn verhaal te lezen. Vorig jaar heb ik een ernstig ongeluk gehad. Daar ik geen vast contract had ben ik in de ziektewet terecht gekomen. Ondanks dat ik ontzettend blij ben met het recht op ziekengeld, is dit natuurlijk een heel stuk lager dan mijn salaris was. Ik zou niets liever willen, maar werken zit er voorlopig nog niet in daar alle energie naar mijn herstel gaat.


Ik ben een 29-jarige alleenstaande vrouw die een fijne toekomst voor ogen had. Helaas is hier door mijn ongeluk ontzettend veel twijfel en onzekerheid bij komen kijken. Mijn vaste lasten zijn door mijn inkomens vermindering niet meer te betalen. Denk aan huur, eigen risico, en andere zaken zoals dierenarts kosten die nooit een probleem waren, echter nu als luxe door me worden ervaren.

 

Uiteindelijk ga ik erbovenop komen, daar ben ik van overtuigd want ik ben een doorzetter. Tot die tijd vraag ik jullie om een financieel steuntje in de rug, om zonder achterstanden en schulden aan het 2e (en hopelijk betere) deel van mijn leven kan beginnen.

 

Nogmaals bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-06-2024 gestart
17x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yen Star

Yen Star

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-06-2024 gestart
17x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog